010-414 4000 info@ivab.com

Filialchef, Hallsberg

Filialchef, Hallsberg

Filialchef, Hallsberg

 

Är du en nätverkande person som vill driva och utveckla en etablerad filial inom VVS? Har du erfarenhet från entreprenadsektorn och vill arbeta med att driva affärer och projekt? I så fall kan rollen som filialchef inom IVAB-koncernen vara din nästa utmaning!

Din roll
För att lyckas i rollen som filialchef antar vi att du har några års erfarenhet inom bygg eller installation samt skapat dig ett bra nätverk inom byggbranschen. Vi söker en resultatorienterad person som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt. Du blir filialens ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera, upphandla samt  styra och leda projekten i  mål. Till din hjälp har du ett arbetsteam som i dagsläget består av tre projektledare samt 10 montörer. Dessutom finns stabfunktioner vid huvudkontoret i Piteå. Vår ambition är att filialen ska växa och du är den person som realiserar vår ambition. Avslutningsvis har du personal- samt resultatansvar och rapporterar till VD.

Vem trivs här?
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för denna roll ser vi en social och engagerad person som framgångsrikt drivit affärer tidigare. Du ser möjligheter och motiveras av att få utveckla och motivera ett team till framgång. Du har en bakgrund inom ett tekniskt område gärna VVS, bygg, eller el samt tidigare arbetat med projektledning. Din erfarenhet kombinerat med ett bra kontaktnät inom branschen är viktigare än utbildning, d.v.s. akademisk utbildning är ej ett krav. Datakunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Din framtid?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har mer än 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Sverige samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. Arbetsplatsen för filialen i Hallsberg finns på Lertagsgatan 10.

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att ansöka redan idag!

Ansökan
Din ansökan med CV och personligt brev skickas till: erik.nilsson@ivab.com.
Vi behandlar ansökningar löpande, senaste ansökningsdag är den 19 januari 2020.

IVAB eftersträvar jämställdhet och mångfald och vi värdesätter den kvalitet som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 500 MSEK.

Välkommen till familjen!