010-414 4000 info@ivab.com

VVS-montörer & kyltekniker, Holmsund

VVS-montörer & kyltekniker, Holmsund

VVS-montörer & kyltekniker, Holmsund

 

IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar. Nu söker vi flera kunniga och erfarna VVS-montörer för entreprenader och servicearbeten samt en kyltekniker för service av värmepumpar i Umeåregionen.

Vi är medlemmar i Comfort-kedjan och erbjuder därigenom ett stort sortiment gällande badrumsinredningar och andra badrumsartiklar genom butiken i Piteå. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till cirka en halv miljard SEK.

Som person bör du vara flexibel, öppen och lätt att samarbeta med. Arbetet innebär en mängd spännande kontakter med kunder, företag och privatpersoner. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalitét på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

Till tjänsten som kyltekniker
Söker vi dig som är certifierad kyltekniker. Som kyltekniker hos IVAB arbetar du tillsammans med andra certifierade kyltekniker med att utföra service på värmepumpar. Tjänsten avser heltid. Vi ser gärna att du har mångårig erfarenhet. Du skall ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden.

Till tjänsten som VVS-montör
Söker vi dig som är certifierad VVS-montör inom entreprenad. Som VVS-montör hos IVAB arbetar du tillsammans med andra certifierade VVS-montörer med såväl stora som mindre projekt. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar

Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Följande är meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap.

Båda tjänsterna avser heltid och sista ansökningsdag är 29/2-20.

Välkommen med din ansökan till: Infjärdens Värme AB, Järnvägsgatan 12, 913 35 Holmsund eller andreas.abrahamsson@ivab.com.

Om IVAB

Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrlands Industri AB (NIAB).