010-414 4000 info@ivab.com

Chaufför och förrådsarbetare, Piteå

Chaufför och förrådsarbetare, Piteå

Chaufför och förrådsarbetare, Piteå

Vi söker en duktig och driven medarbetare till vår trevliga förråds- och transportavdelning, som har förmågan att prioritera det som är viktigast för stunden.

Om tjänsten
Arbetet är väldigt varierat och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att köra ut och leverera gods till våra montörer men även sköta det dagliga arbetet på förrådet. Detta kan vara alltifrån mottagningskontroll till snöskottning, underhålla lokaler och verktyg eller att jobba med ständiga förbättringar.

Vi ser gärna att du tycker om att hålla ett högt arbetstempo, är strukturerad och kvalitetsmedveten. Att kunna prioritera vad som är viktigast för stunden är väldigt viktigt. Vi fäster stor vikt vid din personlighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Vidare är du är en lagspelare som gärna tillsammans med kollegorna vill nå ett bra resultat. Här erbjuds en positiv arbetsplats med möjlighet att lära sig nya saker.

  • B-körkort är ett krav
  • C-körkort är meriterande men inget krav då leveranserna sker med lätt lastbil
  • Kännedom om VVS- verkstad- och industribranschen är ett starkt plus men inget krav

Vill du veta mer, ring Jonas Berggren. Din ansökan vill vi ha via mail till erik.nilsson@ivab.com.

Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Lön: månadslön
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: 9 februari 2020

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrlands Industri AB (NIAB).

 

Varmt välkommen till oss!