010-414 4000 info@ivab.com

Industrikalkylator, Piteå

Industrikalkylator, Piteå

Industrikalkylator, Piteå

 

I processer mot basindustrin söker vi dig som har koll på handlingar och ritningar samt kan stötta projektledarna med vassa kalkyler. Har du god datorvana (läs: är en Excel-guru) och prioriterar rätt, då kan du se fram mot en varierad och utvecklande tjänst.

Arbetsuppgifter
Som kalkylator sköter du den dagliga kontakten med kunder, grossister och medarbetare. Du gör kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt där du är delaktig och drivande från ax till limpa. I projekt har du god samarbetsförmåga och fångar upp förändringar i ett tidigt skede. I rollen ingår att upprätta kalkyler, beräkna och prissätta med lämpliga kalkylhjälpmedel, prislistor, mallar etc. Du begär även offerter från olika leverantörer av material och tjänster samt stämmer av inkomna offerter utifrån utskickade förfrågningar. Du bidrar med underlag för inköp, tid- och resursplaner.

Kvalifikationer
Vi tror att du har förvärvat dig kunskapen på fältet. Förmågan att läsa ritningar och att hantera handlingar är en stor del av arbetsuppgifterna varför du bör ha god erfarenhet inom detta. Har du någon form av teknisk/ekonomisk utbildningsbakgrund så är det meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet inom entreprenadjuridik och kalkylering samt goda kunskaper i Excel. Viktigt är att du kan skapa och utveckla relationer med såväl kollegor inom IVAB som externa kontakter.

Vill du veta mer, kontakta Björn Westerberg.
Din ansökan vill vi ha via mail till erik.nilsson@ivab.com.

Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Placeringsort: Piteå
Lön: månadslön
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: 31 mars 2020

IVAB är ett familjärt företag med en öppen organisation. Är du en intresserad och positiv person så kommer du att trivas bra i vårt team. Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrlands Industri AB (NIAB).

Varmt välkommen till oss!