010-414 4000 info@ivab.com

VS-konstruktör, Piteå

VS-konstruktör, Piteå

VS-konstruktör, Piteå

 

Vi söker en kreativ medarbetare med möjlighet att förstärka bolaget genom rollen som VS-konstruktör. Du som söker är utbildad ingenjör eller annan likvärdig utbildning. Du har även erfarenhet av projektering. Meriterande för denna tjänst är erfarenhet från konsult- och/eller entreprenadverksamhet samt erfarenhet av bostadsprojektering och projektering av större projekt.

Om tjänsten
Som konstruktör inom VS får du chansen att vara med att projektera fram VS-lösningar åt våra kunder, men även vara med att forma en helt ny konstruktionsavdelning som i dagsläget inte finns. Detta är en helt ny tjänst och våra ambitioner är att avdelningen ska utökas med fler personer allteftersom behovet ökar. Tjänsten innebär att du har väldigt fria händer att skapa rutiner och arbetssätt för den nya avdelningen.

Som VVS-konstruktör hos oss kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande med allt från beräkningar och projektering till mer strategiska frågor.

Vem är du?
Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. Det viktigaste är att du har rätt inställning, vill fortsätta lära dig mer, kan ta initiativ och alltid sätter kunden i fokus. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Dessutom är du flexibel och en person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vill du veta mer, kontakta Erik Nilsson.
Din ansökan vill vi ha via mail till erik.nilsson@ivab.com.

Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Placeringsort: Piteå
Lön: månadslön
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: 31 mars 2020

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrlands Industri AB (NIAB). Läs gärna mer om oss här!

Varmt välkommen till oss!