010-414 4000 info@ivab.com

Två entreprenadmontörer, Örebro/Hallsberg

Två entreprenadmontörer, Örebro/Hallsberg

Två entreprenadmontörer, Örebro/Hallsberg
IVAB har ca 200 VS-montörer fördelat på 10 orter och vi befinner oss i en fortsatt god expanderingsfas. Till filialen i Hallsberg söker vi nu två vassa entreprenadmontörer för arbeten vid våra projekt i Örebro med omnejd.

 

Om tjänsterna
Vi har väldigt blandade entreprenader, allt från ROT-projekt till nyproduktion och varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör. Du ska ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalitét på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla. B-körkort är ett krav.

Följande är meriterande: Heta Arbeten, Säker Vatten samt svetskunskap. 

Vad du kan förvänta dig av oss
Även om vi är verksamma på tio orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Stämmer detta in på dig är vi säkra på att du kommer trivas. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen. 

För mer information om tjänsten kontakta filialchefen Fredrik Stoltz. Du kan även läsa mer om IVABs historia och värderingar här.

Intresserad?
Ring, kom förbi kontoret eller skicka ett mail till Fredrik så tar vi det därifrån. Urval och tillsättning av tjänsterna sker löpande så tveka inte för länge.

Anställningsomfattning
Heltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Örebro län. Tjänsten utgår från kontoret i Hallsberg eller lika gärna från hemmet. Möjlighet till tjänstebil finns.

 

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.