010-414 4000 info@ivab.com

Projektledare/Serviceledare, Skellefteå

Projektledare/Serviceledare, Skellefteå

Projektledare/Serviceledare, Skellefteå

Är du en ordningsam person som har sinne för affärer och trivs med kundrelationer? Har du erfarenhet från VVS och vill arbeta med att utveckla vår nya filial i Skellefteå tillsammans med platschef och VS-montörer? Då kan projektledare/serviceledare på IVAB vara din nästa utmaning!


Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som projektledare/serviceledare, men vill även hitta dig som i dagsläget arbetar som montör och är redo att ta nästa steg i karriären. 

Din roll
För att lyckas i rollen så har du en teknisk bakgrund med VVS-utbildning samt goda branschkunskaper. Du kommer att arbeta med både små och stora uppdrag med ansvar för planering, inköp, fakturering och uppföljning. Kundrelationer är du van vid och du har förmågan att skapa och bevara goda relationer. Datakunskaper är meriterande. Resor inom tjänsten förekommer, B-körkort är därför ett krav. 

Vem trivs här?
Vår ambition med filialen i Skellefteå är av storskalig karaktär och här har du en viktig funktion. Du kommer att ha ett nära samarbete med filialchefen och de uppdrag du ansvarar för driver du självständigt. Din roll innebär att leda montörerna genom uppdragen. Vi ser därför att du är en entusiasmerande person som sprider god stämning samtidigt som du kan ge klara direktiv och riktlinjer gentemot medarbetarna. 

Vi erbjuder dig!
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. I Skellefteå kommer du till en nyrenoverad och hemtrevlig lokal med centralt läge och du får vara med i uppbyggnaden av något helt nytt.

Villkor
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: sommaren 2021 eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Skellefteå

Din ansökan
Skickas till skelleftea@ivab.com så snart som möjligt, dock senast söndag 2/5. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte för länge med att ansöka.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.