010-414 4000 info@ivab.com

VS-montör, Holmsund

VS-montör, Holmsund

VS-montör, Holmsund
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar. Nu söker vi en erfaren och certifierad VS-montör för entreprenader och servicearbeten mot kunder i hela Umeåregionen.

 

Arbetsuppgifter
Som montör på IVAB arbetar du med en mängd olika kunder, företag och privatpersoner i varierande storlek och komplexitet. Du kommer mestadels arbeta på entreprenader, men du bör även ha vana från servicejobb och gilla tanken på diversifierat arbete. Du arbetar tillsammans med andra certifierade VS-montörer med såväl stora som mindre projekt.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar

Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat industrier, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör med några års erfarenhet av yrket. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

B-körkort är ett krav.
Meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Arbetet utförs i hela Umeå men du utgår från kontoret i Holmsund där tjänstemän och montörer arbetar tätt tillsammans i en trevlig och familjär atmosfär.

Intresserad? Skicka ditt CV till andreas.abrahamsson@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Umeå

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.