010-414 4000 info@ivab.com

Svetsare, Piteå

Svetsare, Piteå

Svetsare, Piteå

I vår omfattande mekaniska verkstad tillverkar vi utrustning till processindustrin och basnäringar inom Sverige, men även till utlandet. Nu behöver vi stärka upp teamet med minst en svetsare. 

 

Om tjänsten
Som svetsare i verkstaden tillverkar du alltifrån cisterner, tankar, tryckkärl och värmeväxlare till rördelar och kompensatorer i de flesta förekommande material. Verkstaden är belägen vid huvudkontoret i Piteå och hanterar ett 30-tal projekt varje år med varierande storlek och komplexitet.

Genom samarbete med IVABs industriavdelning äger vi dessutom ofta hela produktionslinjen, från tillverkning till färdigt montage hos kund, därigenom skapar vi inte bara en tids- och kostnadseffektiv slutprodukt utan också ett rikt internt utbyte av tjänster och kompetenser. 

Vem är du?
Vi söker främst dig som har viss erfarenhet från svetsning, men framförallt är du självgående och kvalitetsmedveten. För att trivas på IVAB ska du ha ambition och vilja att utveckla dina kunskaper. Du är glad och trevlig, trivs i grupp och har en god samarbetsförmåga. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare.

Vad kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön samt ackord
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Piteå

Intresserad? Skicka ett mail med CV och till jimmy.lundmark@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.