010-414 4000 info@ivab.com

VS-konstruktör, Piteå

VS-konstruktör, Piteå

VS-konstruktör, Piteå
Nu söker vi en kreativ och ärlig VS-konstruktör för våra växande uppdrag. Som konstruktör jobbar du med framförallt med våra projekt i Norrbotten men eftersom vi har filialer i hela landet kan det även innebära att du hjälper till där behovet finns.  


Om tjänsten

Som konstruktör på IVAB projekterar du VS-lösningar åt våra kunder. För dig som är intresserad finns även möjligheten att fortsätta driva konstruktionsavdelningen som startade för 1 år sedan. Våra ambitioner är att avdelningen ska utökas med fler personer allteftersom behovet ökar, så tjänsten innebär att du har fria händer att skapa rutiner och arbetssätt för denna avdelning.

Som VS-konstruktör hos oss kommer du att arbeta i flera olika typer av uppdrag och med olika beställare. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierande med allt från beräkningar och projektering till mer strategiska frågor.

Vem är du?

Du som söker är utbildad ingenjör eller innehar annan likvärdig utbildning. Du har även erfarenhet av projektering. Meriterande för denna tjänst är erfarenhet från konsult- och/eller entreprenadverksamhet samt erfarenhet av bostadsprojektering och projektering av större projekt.

Som person är du en prestigelös lagspelare som växer med ett stort eget ansvar. Det viktigaste är att du har rätt inställning, vill fortsätta lära dig mer, kan ta initiativ och alltid sätter kunden i fokus. För att lyckas i rollen krävs också att du har ett ärligt engagemang i dina uppdrag och sporras av att ligga steget före. Vidare har du förmågan att se nya möjligheter för att skapa kostnadseffektiva och miljömedvetna lösningar åt våra kunder. Vi tror att du är en person som kan skapa goda relationer både internt och externt.

Vad kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat.

Ansökan
Din ansökan vill vi ha via mail till erik.nilsson@ivab.com.

Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Placeringsort: Piteå
Lön: månadslön
Tillträde: omgående eller enligt ö.k
Sista ansökningsdag: 30 september 2021

Om IVAB

IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Läs gärna mer om oss här!

Varmt välkommen till oss!