010-414 4000 info@ivab.com

Filialchef, Köping

Filialchef, Köping

Filialchef, Köping

Är du en handlingskraftig person som vill driva och utveckla en etablerad filial inom VVS? Har du erfarenhet från entreprenadsektorn och vill arbeta med att driva affärer och projekt? I så fall kan rollen som filialchef på IVAB vara din nästa utmaning!


Om tjänsten
På IVAB i Köping har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner inom Mälardalen; Köping, Västerås och Eskilstuna med omnejd.

För att lyckas i rollen som filialchef tror vi därför att du har några års erfarenhet inom bygg eller installation samt skapat dig ett bra nätverk inom bygg- och fastighetsbranschen. Vi söker en person som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt framgångsrikt. Du blir filialens ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera, upphandla samt styra och leda projekten i mål. Till din hjälp har du ett arbetsteam som i dagsläget består av två projektledare och 10 montörer. Dessutom finns stabsfunktioner vid huvudkontoret i Piteå. Vår ambition är att filialen ska växa och du är den person som realiserar vår ambition. Du har personal- samt resultatansvar och rapporterar till VD.

Vem trivs här?
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för denna roll ser vi en social och engagerad person som framgångsrikt drivit affärer tidigare. Du ser möjligheter och motiveras av att få utveckla och motivera dina medarbetare till framgång. Du har en bakgrund inom ett tekniskt område gärna VVS, bygg, eller el samt tidigare arbetat med projektledning. Din erfarenhet kombinerat med ett bra kontaktnät inom branschen är viktigare än utbildning, d.v.s. akademisk utbildning är ej ett krav. Datakunskaper är meriterande. B-körkort är ett krav.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har mer än 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Sverige samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. Eftersom vi är ett familjeföretag ser vi oss som en jordnära familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. 

Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att ansöka redan idag!

Ansökan: Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha via mail till erik.nilsson@ivab.com.
Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Placeringsort: Köping
Lön: månadslön
Tillträde: omgående eller enligt ö.k
Sista ansökningsdag: 14 november 2021

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Läs gärna mer om oss här!

Varmt välkommen till oss!