010-414 4000 info@ivab.com

Spolbilsförare, Piteå

Spolbilsförare, Piteå

Spolbilsförare, Piteå

Från Piteå arbetar vi med allt inom VVS och rörmokeri till privatpersoner och företag i hela Norrbotten och vi har även en egen spolbil för uppdrag i Piteå med omnejd. Nu söker vi dig som är intresserad av att ta huvudansvaret för spolbilen och våra körningar.


Arbetsuppgifter

Arbetet innebär att du kommer arbeta med vår spolbil och stå för spolning, filmning, övriga avloppsrelaterade tjänster samt underhållsarbeten. Hos oss får du en varierande och rolig arbetsplats, där ingen dag ser ut som en annan och du är väldigt fri att planera dina egna dagar. 

Har du aldrig kört spolbil innan? Det är lugnt. Vi utbildar dig i hur det fungerar, det viktigaste är att du är allmänt händig och tekniskt kunnig eftersom det händer att du ställs inför mycket skiftande utmaningar. Arbetet innebär fast anställning med arbetstid fram till 16 och viss schemalagd jour.

Vem söker vi?
Eftersom bilen blir din huvudsakliga arbetsplats blir du även ansvarig för att den fungerar och sköts om, därför tänker vi att du är allmänt bilintresserad och van de vanligaste serviceomomenten. Du blir även IVABs ansikte utåt och kommer ha mycket kundkontakt – så positiv, utåtriktad, professionell och gillar att arbeta i en varierande arbetsmiljö är några saker som beskriver dig. 

För att vara lämplig för denna tjänst behöver du:

  • Vara ansvarsfull och noggrann
  • Självgående
  • Ha hög arbetsmoral
  • Vara serviceorienterad och trevlig
  • Inneha B-körkort

Har du VVS-kunskap ser vi det som meriterande men inget krav. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Du blir anställd på Piteås serviceavdelning med ca 10 anställda och utgår från huvudkontoret. Här blir du däremot en del av något större eftersom vi är drygt 100 anställda i hela Piteå. På IVAB ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat. 

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Piteå med omnejd

Intresserad? Skicka ett mail med CV och till marcus.wiking@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. SIsta ansökningsdag 21/11-21.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.