010-414 4000 info@ivab.com

Projektledare, Falkenberg

Projektledare, Falkenberg

Projektledare, Falkenberg

IVAB är ett rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Hos oss jobbar ca 200 VS-montörer fördelat på 10 orter och vi befinner oss i en fortsatt god expanderingsfas.
För att möta den ökade efterfrågan på VVS-tjänster och finnas närmare befintliga projekt i trakten, är planen att öppna ett servicekontor i Falkenberg. 

Till en början kommer etableringen organisatoriskt att ligga under filialen i Hässleholm, men tanken är att din roll övergår till en filialchefsroll med totalt ansvar över filialen så småningom. Vår ambition med filialen i Falkenberg är av storskalig karaktär och här har du en viktig funktion.

Om tjänsten
Tjänsten innebär frihet under ansvar och du kommer ha stort inflytande på verksamheten i stort. Du kommer ha ett omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. 

Du kommer att ha ett nära samarbete med filialchefen i Hässleholm och de uppdrag du ansvarar för driver du självständigt. Din roll innebär att leda montörerna genom uppdragen. Vi ser därför att du är en entusiasmerande person som sprider god stämning samtidigt som du kan ge klara direktiv och riktlinjer gentemot medarbetarna. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för våra projekt omkring Falkenberg och tanken är att servicekontoret ska växa med egna VS-montörer. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga filialchefer vid eventuella behov och det uppmuntras starkt med kommunikation mellan filialerna. 

Detta kommer din roll som projektledare innefatta:

 • Att leda, fördela och engagera medarbetare samt resursplanering
 • Att utveckla och bevara kundrelationer 
 • Ansvar för förfrågningar, anbud, avtal
 • Avtalskunder och deras kontrakt
 • Förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar

Vem söker vi?
Vi söker en resultatorienterad person med bakgrund inom VVS, som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt. Du blir kontorets ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera, upphandla samt  styra och leda projekten i  mål. Till din hjälp har du en stark och erfaren koncern i ryggen och ett tiotal andra filialchefer som kan hjälpa dig med tips och råd framåt. Dessutom finns stabsfunktioner vid huvudkontoret i Piteå. Vår ambition är att filialen ska växa och du är den person som realiserar vår ambition. 

Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som projektledare/serviceledare, men vill även hitta dig som är redo att ta nästa steg i karriären. Resor inom tjänsten förekommer.

Önskvärt/meriterande:

 • Entreprenadjuridik
 • Säker vatten certifiering

Krav:

 • B-körkort
 • Förmåga att läsa ritningar
 • Behärskar svenska väl både i tal och skrift 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett familjeföretag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. I Falkenberg kommer du till en nyrenoverad och hemtrevlig lokal med centralt läge och du får vara med i uppbyggnaden av något helt nytt.

På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:

 • Förmånsbil
 • Tjänstepension
 • Bonussystem
 • Friskvårdsbidrag
 • Hyra av egen fjällstuga mm.

Villkor
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Falkenberg 

Din ansökan
Skickas till falkenberg@ivab.com så snart som möjligt, dock senast söndag 31/12. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas inom kort, så vänta inte för länge med att ansöka.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.