010-414 4000 info@ivab.com

Projektledare till verkstad, Piteå

Projektledare till verkstad, Piteå

Projektledare till verkstad, Piteå

Nu söker vi en projektledare till vår omfattande verkstad i centrala Piteå. I verkstaden tillverkar vi utrustning till processindustrin och basnäringar inom Sverige men även till utlandet. Avdelningen består av tjugotalet personer som tillgodoser våra kunders behov. 


Genom samarbete med IVABs industriavdelning äger vi ofta hela produktionslinjen, från tillverkning till färdigt montage hos kund, vilket innebär att din roll som projektledare kräver goda relationer och samverkan inom IVABs gränser men även mellan IVAB och uppdragsgivare. Genom att ha egen verkstad skapar vi inte bara en tids- och kostnadseffektiv slutprodukt utan också ett rikt internt utbyte av tjänster och kompetenser.

Som projektledare planerar och styr du tillverkningen i verkstaden tillsammans med dina kollegor, samt skapar förutsättningar för svetsarna att göra ett bra jobb.

Arbetsuppgifter
Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden: 

  • beredning av tillverkningsunderlag
  • genomgång av underlagen med personalen 
  • övervakning så tillverkningen utförs på rätt sätt
  • maskiner och utrustning är underhållna
  • hålla god ordning i verkstaden
  • övervakning så avfall och kemikalier hanteras korrekt 
  • förbättringsarbete
  • kalkyler

Vem söker vi
För att klara av rollen behöver du ha en förståelse för “verkstadslivet”, mycket god social kompetens och ett sinne för affärer. Du har med andra ord en fenomenal förmåga att skapa goda relationer med kunder, samarbetspartners och medarbetare. Du är social och kommunikativ, prestigelös, noggrann och gillar problemlösning. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare, därför är det även viktigt att du har ett högt kvalitets- och säkerhetstänk.

Det är framförallt dina personliga egenskaper vi lägger störst vikt vid. Vi vill att det ska fortsätta vara en varm och hjärtlig arbetsplats där både du och dina kollegor trivs och utvecklas tillsammans med resten av IVAB och våra kunder.

Krav: B-körkort
Meriterande: Ritningsläsning, svetskunskap, Cad, Excel

Vad kan du förvänta dig av IVAB?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har mer än 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi med välkomnande kultur, och trots att vi är ett stort företag vill vi se oss som en stor familj där vi alla hjälps åt för att nå våra mål. I Piteå gör vi mycket tillsammans, både på och utanför arbetstid och du kommer till en arbetsplats där du inte bara har personalen i verkstaden utan ett hundratal personer till på VVS,- industri,- butiken och kontorssidan. 

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan via mail till jimmy.lundmark@ivab.com senast söndag 23/1. Urval och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan. Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Piteå

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.