010-414 4000 info@ivab.com

Servicemontör, Piteå

Servicemontör, Piteå

Servicemontör, Piteå

Från Piteå arbetar vi med allt inom VVS och rörmokeri till privatpersoner och företag i hela Norrbotten.
Nu behöver vi stärka upp vår serviceavdelning Piteå VVS, med en självgående montör. 


Om tjänsten
På servicesidan har vi väldigt blandade arbeten, allt från små VS-jobb och ROT-projekt till nyproduktion. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder som bland annat är privatpersoner, byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är utbildad/certifierad VS-montör med några års erfarenhet. Det är viktigt att du är självgående. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

B-körkort är ett krav.
Meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap.

Vad kan vi erbjuda dig?
Du blir anställd på Piteås serviceavdelning med ca 10 anställda och utgår från huvudkontoret. Här blir du däremot en del av något större eftersom vi är drygt 100 anställda på hela huvudkontoret. På IVAB ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat. 

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Fast månadslön
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Piteå med omnejd

Intresserad? Skicka ett mail med CV och till marcus.wiking@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt. Sista ansökningsdag 28/11-21.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.