010-414 4000 info@ivab.com

VS-montörer, Skellefteå

VS-montörer, Skellefteå

VS-montörer, Skellefteå

Filialen i Skellefteå går bättre än förväntat, därför behöver vi ännu mer förstärkning i form av fler härliga och självgående VS-montörer. Tillsammans med filialchefen Per, projektledaren Olle och 4 montörer sätter ni kulturen och skapar era egna rutiner från grunden. 


Om tjänsterna
I Skellefteå bedriver vi verksamhet inom främst värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar men vi har även kunder inom industrisegmentet. Vi har väldigt blandade entreprenader, allt från ROT-projekt till nyproduktion och varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VVS-montör, gärna att du har jobbat som ledande montör. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla. 

B-körkort är ett krav.
Meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap. 

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett familjeföretag som har över 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har ca 200 VS-montörer ute i landet, en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. I Skellefteå kommer du till en nyrenoverad och hemtrevlig lokal med centralt läge och du får vara med i uppbyggnaden av något helt nytt. På IVAB ser vi oss som en stor familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling!

Intresserad? Skicka ett mail med CV och till skelleftea@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse, månadslön
Startdatum: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Skellefteå

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.