010-414 4000 info@ivab.com

VS-montörer, Boden

VS-montörer, Boden

VS-montörer, Boden
Vår nya filial i Boden går som tåget. Därför behöver vi nu utöka styrkan med flera erfarna rörmokare/VS-montörer som behärskar både service och projekt. Kanske är det du? IVAB är ett företag med fokus på kvalitet, nöjda kunder och medarbetare. Vi har ca 200 VS-montörer fördelat på 11 orter från Boden i norr till Kristianstad i söder. Varmt välkommen till oss!

 

Om tjänsterna
På denna filial jobbar vi främst i Boden och Luleå med omnejd med värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar, men vi har även kunder inom industrisegmentet. Det är blandade entreprenader, ROT-projekt och nyproduktion. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner. Just nu är vi ett piggt och trevligt gäng på två tjänstemän och 8 montörer.

Vem är du?
Vi söker i första hand dig som är utbildad/certifierad VVS-montör. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

B-körkort är ett krav.
Meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap. 

Det här kan vi erbjuda dig
Även om vi är verksamma över 10 orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du kontaktar oss i Holmsund, Uppsala eller Piteå.

Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.

Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. 

I Boden kommer du till en hemtrevlig lokal med centralt läge och blir en viktig person i vår satsning framåt. På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:

  • Ny servicebil
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånscykel
  • Hyra av egen fjällstuga, hus i Gällivare mm.

 

Intresserad? Skicka ett mail till simon.olsson@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Tjänstgöringsort: Boden

Vi har valt våra kanaler för marknadsföring av tjänsten och undanber oss rekryteringsföretag och annonsförslag.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 11 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.