010-414 4000 info@ivab.com

VS-montörer, Hässleholm & Kristianstad


IVAB bedriver verksamhet inom värme & sanitet i hela södra Sverige till både företag och privatpersoner, samt i Köpenhamnsområdet. Kontoren ligger i Hässleholm och Kristianstad och vi söker nu flera montörer till både serviceuppdrag och entreprenad. På entreprenadsidan har vi väldigt blandade uppdrag med allt från ROT-projekt till nyproduktion.

 

Arbetsuppgifterna innebär bland annat:

  • Installation och montering av anläggningar inom VS
  • Reparationer och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar

Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör. Du ska ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalitét på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

Arbetet utförs i nordöstra Skåne och Småland och du väljer själv om du vill utgå från kontoren i Hässleholm eller Kristianstad där tjänstemän och montörer arbetar tätt tillsammans i en trevlig och familjär atmosfär.

  • B-körkort är ett krav.
  • Följande är meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap.

Det här kan vi erbjuda dig
Hos oss får du möjlighet att växa tillsammans med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen och som finns över hela landet. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Även om vi är verksamma över tio orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet.

Intresserad?
Ring, kom förbi kontoren eller skicka ett mail till jerry.jonsson@ivab.com så tar vi det därifrån. Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte för länge. 

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 500 MSEK.