010-414 4000 info@ivab.com

Projektledare VS, Uppsala

Projektledare VS, Uppsala

Projektledare VS, Uppsala
Är du en pigg och driftig person som vill arbeta med våra projekt i och omkring Uppsala? IVAB är ett rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi har ca 200 VS-montörer fördelat på 12 orter och befinner oss i en fortsatt god expanderingsfas. Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som projektledare/serviceledare, men vill även hitta dig som i dagsläget arbetar som ledande montör och är redo att ta nästa steg i karriären. 

 

Om tjänsten
I Uppsala har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Tjänsten innebär frihet under ansvar och du kommer ha stort inflytande på verksamheten i stort. Du kommer ha ett omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. 

Du kommer att ha ett nära samarbete med filialchefen och övriga projektledare, och de uppdrag du ansvarar för driver du självständigt. Din roll innebär att leda montörerna genom uppdragen. Vi ser därför att du är en entusiasmerande person som sprider god stämning samtidigt som du kan ge klara direktiv och riktlinjer gentemot medarbetarna.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha det övergripande ansvaret för våra projekt omkring Uppsala. Detta kommer din roll som projektledare innefatta:

 • Att leda, fördela och engagera medarbetare samt resursplanering
 • Att utveckla och bevara kundrelationer
 • Avtalskunder och deras kontrakt
 • Förbereda, leda och avsluta projekt inom satta tidsramar

Vem söker vi?
Vi söker en resultatorienterad person med bakgrund inom VVS, som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt. Du blir kontorets ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera, upphandla samt  styra och leda projekten i mål. Till din hjälp har du en stark och erfaren koncern i ryggen och ett tiotal andra filialchefer som kan hjälpa dig med tips och råd framåt. Dessutom finns stabsfunktioner vid huvudkontoret i Piteå. 

Vi söker framförallt dig med några års erfarenhet i rollen som projektledare/serviceledare, men vill även hitta dig som är redo att ta nästa steg i karriären.

Önskvärt/meriterande:

 • Entreprenadjuridik
 • Säker vatten certifiering

Krav:

 • B-körkort
 • Förmåga att läsa ritningar
 • Behärskar svenska och engelska både i tal och skrift

Vad kan vi erbjuda dig?
Även om vi är verksamma över tio orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du kontaktar oss i Holmsund, Uppsala eller Piteå.

Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.

Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. 

I Uppsala kommer du till en hemtrevlig lokal med centralt läge och blir en viktig person bland våra 20-talet medarbetare. 

På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:

 • Förmånsbil
 • Tjänstepension
 • Bonussystem
 • Friskvårdsbidrag
 • Hyra av egen fjällstuga mm.

Villkor
Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: omgående eller enligt överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Uppsala 

Din ansökan
I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Adecco och du ansöker direkt på deras hemsida. Klicka här för att komma till ansökan.

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Amila Dresevic på amila.dresevic@adecco.se eller 073 -684 78 61. Rekryteringsarbetet sker löpande så vänta inte för länge med din ansökan.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas in i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 12 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.