010-414 4000 info@ivab.com

VS-montörer, Köping

VS-montörer, Köping

VS-montörer, Köping

IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet och värmepumpar till både privatpersoner och företag i hela landet. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Köping med flera självgående montörer. 

 

Om tjänsten
På Köping-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Uppdragen ligger inom en timmes körväg, vilket gör att du tillhör Köpingsfilialen men kan utgå från hemmet om det önskas. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Du kommer i perioder jobba både med VVS-service och små till större projekt. Vi är även auktoriserade leverantörer av IVTs program för värmepumpar, så det är en fördel att du är mångsidig och flexibel. Våra serviceuppdrag ligger inom Mälardalen – Köping, Västerås och Eskilstuna med omnejd. 

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör med några års erfarenhet. Det är viktigt att du är självgående och gärna erfarenhet ledande montör. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

B-körkort är ett krav.
Meriterande: Heta Arbeten, Säker Vatten, Safe Building.

Det här kan vi erbjuda dig
På Köping-filialen kommer du till ett gäng där tjänstemän och montörer arbetar tätt tillsammans i en trevlig och familjär atmosfär och vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. 

Intresserad? Skicka ett mail med CV och till martin.lundgren@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Köping med omnejd

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.