010-414 4000 info@ivab.com

Montörer och ledande VS-montör, Falkenberg

Montörer och ledande VS-montör, Falkenberg

Montörer och ledande VS-montör, Falkenberg
Det nya kontoret i Falkenberg är öppnat. Vi söker därför flera rörmokare och en ledande VS-montör som tillsammans med projektledaren Björn Dahl vill starta upp och driva verksamheten framåt. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att söka redan idag!

 

Om tjänsten
Till en början kommer kontoret i Falkenberg organisatoriskt tillhöra filialen i Hässleholm, men tanken är att det ska bli en egen filial så småningom. På sikt finns det därmed goda utvecklingsmöjligheter.

I Falkenberg kommer vi bedriva verksamhet främst inom blandade entreprenader, allt från ROT-projekt till nyproduktion men vi siktar även på servicejobb. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vi söker dig som bland annat vill arbeta på en entreprenad i Göteborg men även på projekt på andra orter samt i Falkenberg.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VVS-montör med ett par års erfarenhet. Tidigare erfarenhet av att arbeta som ledande montör är meriterande. Vi ser gärna att du genomfört kurserna Heta Arbeten samt Säker Vatten. IVAB har bland annat projekt i Göteborg men även på andra orter, därför är det bra om du även kan tänka dig att jobba på annan ort. B-körkort är ett krav.

För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är ansvarstagande, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och externt. Som person är du strukturerad och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

Det här kan vi erbjuda dig
IVAB erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 75 års erfarenhet i branschen. Bolaget har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Det är ett familjärt bolag med ett stort hjärta och engagemang i allt vi gör. Dessutom erbjuder vi fina förmåner för vår personal. Kontoret i Falkenberg är ljust och trevligt och ligger centralt till.

Om anställning och ansökan
Tjänsterna är tillsvidareanställningar med start enligt överenskommelse. Lön efter överenskommelse.

Din ansökan vill vi ha via mail till filialchefen Jerry Jonsson jerry.jonsson@ivab.com.

Om IVAB
IVAB har närmare 200 VS-montörer fördelat på 11 orter.  IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-gruppen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.