010-414 4000 info@ivab.com

VS-montörer, Köping

VS-montörer, Köping

VS-montörer, Köping

IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet och värmepumpar till både privatpersoner och företag i hela landet. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Köping med flera självgående montörer. Gärna boende i Örebrotrakten då vi har mycket jobb där!

 

Om oss
IVAB är ett familjeföretag som grundades i Piteå 1947 och drivs numera av tredje generationen. Vi finns på 11 orter i landet och har ca 300 anställda. VVS är det största affärsområdet med ca 200 personer som dagligen levererar VS-lösningar till privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner mm av högsta kvalitet.

På Köping-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Uppdragen ligger inom en timmes körväg, vilket gör att du tillhör Köpingsfilialen men kan utgå från hemmet om det önskas. Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. 

Du kommer i perioder jobba både med VVS-service och små till större projekt. Vi är även auktoriserade leverantörer av IVTs program för värmepumpar, så det är en fördel att du är mångsidig och flexibel. Våra serviceuppdrag ligger inom Mälardalen – Köping, Västerås, Örebro och Eskilstuna med omnejd.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör med några års erfarenhet. Det är viktigt att du är självgående och gärna erfarenhet ledande montör. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

B-körkort är ett krav.
Meriterande: Svetslicens, Heta Arbeten, Säker Vatten, Safe Building.

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och du får en möjlighet att växa med ett företag som har mer än 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i hela Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. Eftersom vi är ett familjeföretag ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling.

På IVAB värderar vi en god arbetsmiljö och det är viktigt för oss att du har en bra balans mellan arbetsliv och fritid. 

Även om vi är verksamma över 11 orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du besöker oss i Holmsund, Uppsala eller Köping. Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vi brukar säga att IVAB består av generationer av nyfikna problemlösare och nu hoppas vi att just du vill bli en del av oss!

Intresserad? Skicka ett mail till martin.lundgren@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Köping med omnejd

Vi har redan gjort vårt val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 11 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.