010-414 4000 info@ivab.com

Filialchef, Skellefteå

Filialchef, Skellefteå

Filialchef, Skellefteå

Är du en nätverkande person som vill fortsätta driva vår VVS-filial i Skellefteå? Har du ledarerfarenhet från entreprenadsektorn eller jobbat som arbetsledare/projektledare och vill ta nästa steg i karriären? I så fall kan rollen som filialchef inom IVAB-koncernen vara din nästa utmaning!

IVAB (Infjärdens Värme AB) är ett rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Företaget har ca 200 VS-montörer fördelat på 11 orter och befinner sig i en fortsatt god expanderingsfas. I Skellefteå har vi funnits i snart 2 år. Filialen fick en flygande start och jobbar främst med stora projekt. I dagsläget jobbar det 1 projektledare och 6 montörer med ambitionen att växa ännu mer. Du arbetar alltid nära dina medarbetare och du behöver nödvändigtvis inte ha erfarenhet av allting utan har alla möjligheter att växa in i rollen och successivt ta mer ansvar.

Tjänsten innebär frihet under ansvar och du kommer ha stort inflytande på verksamheten. Du kommer ha ett omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha det övergripande ansvaret på filialen och tanken är att den ska växa ännu mer med egna VS-montörer. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga filialchefer vid eventuella behov och det uppmuntras starkt med kommunikation mellan filialerna. 

 • Detta kommer din roll som filialchef innefatta:
 • Resultat- och budgetansvar
 • Projektledning
 • Ansvar för personal och rekrytering
 • Ansvar för förfrågningar, anbud och att upprätta kontrakt
 • Avtalskunder och deras kontrakt

Du erbjuds förmåner såsom:

 • Förmånsbil
 • Tjänstepension
 • Bonussystem
 • Friskvårdsbidrag
 • mm.

Vi söker dig som
Har erfarenhet inom VVS-branschen, kanske har du drivit eget företag eller varit service- eller projektledare inom VVS och har ett driv om att få mer ansvar.

Som person ser vi att du är strukturerad och har förmågan att planera och prioritera i dina arbeten. Vi tror också att du är initiativtagande och när du väl sätter igång aktiviteter så ser du till att de blir ordentligt utförda. Du är också tydlig i din kommunikation gentemot personal. Slutligen tror vi också att du är en social person som gillar att ha med människor att göra.

För att lyckas i rollen som filialchef tror vi att du har några års erfarenhet inom bygg eller installation samt skapat dig ett bra nätverk inom byggbranschen. Vi söker en resultatorienterad person som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt. Du blir filialens ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Detta innebär att vårda befintliga kundrelationer, hitta nya kunder, ta hand om förfrågningar, offerera, upphandla samt  styra och leda projekten i  mål. Till din hjälp har du en stark och erfaren koncern i ryggen och ett tiotal andra filialchefer som kan hjälpa dig med tips och råd framåt. Du kommer även ha stöd från bland annat kalkylatorer, HR, marknad, inköpare mm från huvudkontoret i Piteå. 

Vem trivs här?
Vi värderar dina personliga egenskaper högt och för denna roll ser vi en social och engagerad person som framgångsrikt drivit affärer tidigare. Du ser möjligheter och motiveras av att få utveckla och motivera ett team till framgång. Du har en bakgrund inom VVS, samt tidigare arbetat med projektledning/arbetsledning. Din erfarenhet kombinerat med ett bra kontaktnät inom branschen är viktigare än utbildning, d.v.s. akademisk utbildning är ej ett krav. B-körkort är ett krav.

Din framtid?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har mer än 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Sverige samt dotterbolagen Nordtool och NIAB. Organisationen är välkomnande och trots att vi är ett stort företag vill vi se oss som en stor familj där vi alla hjälps åt för att nå våra mål.

Ansökan
Skickas till mari.nilsson@ivab.com senast 19 februari.

Anställningsomfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidareanställning med start enligt ö.k
Tjänstgöringsort: Skellefteå, resor förekommer
Lön: enligt ök

 

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 11 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Läs gärna mer om oss här!