010-414 4000 info@ivab.com

Industrikalkylator, Piteå

Industrikalkylator, Piteå

Industrikalkylator, Piteå

 

I processer mot basindustrin söker vi dig som har koll på handlingar och ritningar samt kan stötta projektledarna med vassa kalkyler. Har du god datorvana (läs: är en Excel-guru) och prioriterar rätt, då kan du se fram mot en varierad och utvecklande tjänst.

 

Arbetsuppgifter
Som kalkylator sköter du den dagliga kontakten med kunder, grossister och medarbetare. Du gör kalkyler som ligger till grund för offerter och reglerar kommande projekt där du är delaktig och drivande från ax till limpa. I projekt har du god samarbetsförmåga och fångar upp förändringar i ett tidigt skede. I rollen ingår att upprätta kalkyler, beräkna och prissätta med lämpliga kalkylhjälpmedel, prislistor, mallar etc. Du begär även offerter från olika leverantörer av material och tjänster samt stämmer av inkomna offerter utifrån utskickade förfrågningar. Du bidrar med underlag för inköp, tid- och resursplaner.

Kvalifikationer
Vi tror att du har förvärvat dig kunskapen på fältet. Förmågan att läsa ritningar och att hantera handlingar är en stor del av arbetsuppgifterna varför du bör ha god erfarenhet inom detta. Har du någon form av teknisk/ekonomisk utbildningsbakgrund så är det meriterande. Önskvärt är att du har erfarenhet inom entreprenadjuridik och kalkylering samt goda kunskaper i Excel. Viktigt är att du kan skapa och utveckla relationer med såväl kollegor inom IVAB som externa kontakter.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi är vana att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och du får en möjlighet att växa med ett företag som har mer än 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i hela Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. Eftersom vi är ett familjeföretag ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling.

På IVAB värderar vi en god arbetsmiljö och det är viktigt för oss att du har en bra balans mellan arbetsliv och fritid och har ett flertal förmåner för dig som anställd. Även om vi är verksamma över 11 orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du besöker oss i Holmsund, Uppsala eller Köping.

Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vi brukar säga att IVAB består av generationer av nyfikna problemlösare och nu hoppas vi att just du vill bli en del av oss!

Din ansökan vill vi ha via mail till kalkylansvarig Robert Westerberg senast 23 juni: robert.westerberg@ivab.com
Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Placeringsort: Piteå
Lön: månadslön
Tillträde: snarast
Sista ansökningsdag: 230611

Då urvalet kommer att ske löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske i slutet av juni.

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrlands Industri AB (NIAB).

Varmt välkommen till oss!