010-414 4000 info@ivab.com

Servicechef sprinkler, Uppsala

Servicechef sprinkler, Uppsala

Servicechef sprinkler, Uppsala
IVAB Sprinkler installerar vattensprinkler, högtrycksdimma samt lågtrycksdimma för sjukhusmiljöer, köpcentra, kontor, skolor, industrier mm. Vi har som mål att hålla högsta kvalitet på både projektering som installation samt förse kunden med rätt utrustning och support enligt dennes behov.

 

Sprinklerverksamheten finns i hela Sverige och nu söker vi en servicechef till region syd, som kan leda och utveckla vår sprinklerservice i främst Mälardalen. Du utgår från vårt kontor i Uppsala.

Arbetsbeskrivning
Rollen innebär att du kommer att leda våra servicetekniker och samtidigt ansvara för att skapa och utveckla affärer och bygga långsiktiga relationer. Du driver självständigt dina relationer mot kund, men du ansvarar också för att identifiera nya spännande affärsmöjligheter. I uppdraget ingår även att arbeta med upphandlingar och på så sätt också stärka IVAB Sprinklers kontaktnät på marknaden. Dina kunder finns över hela landet och du har en nära kontakt med dem för att säkerställa uppdrag och kvalitet i leveransen.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen som servicechef ser vi att du är en naturlig ledare och har en stark egen drivkraft och har förmågan att skapa ett effektivt och positivt arbetsklimat. Du är strukturerad och har en affärsmässig och kundorienterad approach med fokus på att skapa långsiktiga relationer. Vidare är du entreprenöriell och nyfiken i ditt förhållningssätt och du uppvisar idag mycket goda försäljningsresultat.

Vi söker dig med följande erfarenheter:

 • Minst 3 års erfarenhet av att leda service mot sprinklerkunder
 • Självständigt driva serviceteam, från start till mål
 • Försäljningsansvar
 • Budgetansvar
 • Projektledare
 • God förmåga att leda och möta kunders förväntningar
 • Eftergymnasial utbildning, gärna inom VVS
 • Erfarenhet av sprinkler-installationsbranschen
 • Flytande svenska i tal och skrift
 • Arbetsmiljöansvar
 • Personalansvar
 • Budget och resursplanering

Som person är du resultat- och serviceinriktad samt har en god samarbetsförmåga. Vidare bör du vara kommunikativ, lyhörd och strukturerad.

Vad vi kan erbjuda
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill
Även om du tillhör sprinkleravdelningen så finns ytterligare ca 25 härliga kollegor i Uppsala som främst arbetar med VS.

Övrig information
Ansökan: Din ansökan med CV och personligt brev vill vi ha via mail till rasmus.von.knorring@ivab.com
Arbetstid/Varaktighet: heltid, tillsvidare
Placeringsort: Uppsala
Lön: månadslön
Tillträde: enligt ö.k
Sista ansökningsdag: 2023-11-30

Inför rekryteringsarbetet har IVAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; VVS, sprinkler, verkstad och industri. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.