010-414 4000 info@ivab.com

VS-kalkylator till någon av våra 10 orter

VS-kalkylator till någon av våra 10 orter

VS-kalkylator till någon av våra 10 orter

Är du en välorganiserad person med erfarenhet från kalkylering inom VS?
Gillar du att arbeta självständigt med fantastiska medarbetare omkring dig?

Då kan VS-kalkylator hos IVAB vara din nästa utmaning!

 

Om tjänsten
Som kalkylator på IVAB tillhör du kalkylavdelningen som i dagsläget består av 1 person i Uppsala och 6 personer i Piteå. Vi ser helst att du utgår från Uppsala-filialen eller någon av våra andra kontor i söder, du kommer oavsett plats räkna på jobb till samtliga våra filialer. Du kommer ha ett omväxlande och stimulerande arbete där ingen dag är den andra lik.

Arbetet innebär att du självständigt kommer att ansvara för genomförandet av kompletta kalkyler från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. I rollen ingår även att du medverkar vid projektplanering och upprättar efterkalkyler. Vi tror att du har erfarenhet från kalkylering, alternativt som konstruktör. God datavana med kunskaper inom Office-paketet samt erfarenhet från kalkyleringsprogrammet Wikells, meriterande om du har kunskaper i tex Bluebeam.

Du kommer att ha ett nära samarbete med filialchefer, projektledare och kalkylatorerna, och de uppdrag du ansvarar för driver du självständigt.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet från VVS-branschen, kanske jobbar du redan som kalkylator eller så är du en montör eller projektledare och vill göra något annat. Det viktigaste är inställningen! För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt som våra kunder och leverantörer. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högst kvalitet på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom stålkonstruktion och skärande bearbetning. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna.
På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:

  • Tjänstepension
  • Friskvårdsbidrag
  • Företagshälsovård och hälsoundersökningar
  • Hyra av egen fjällstuga mm.

Din ansökan
Din ansökan vill vi ha till robert.westerberg@ivab.com. Urval och eventuell tillsättning kommer behandlas löpande, så tveka inte att höra av dig. Sista ansökningsdag är 25/6-23. Läs gärna mer om oss på hemsidan.

Om IVAB
IVAB – Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. Vi utför total- och utförandeentreprenader med uppdragsgivare inom bygg och industri samt även installationer till privatpersoner. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontor i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 600 MSEK.