010-414 4000 info@ivab.com

VS-montörer, Skellefteå

VS-montörer, Skellefteå

VS-montörer, Skellefteå
Filialen i Skellefteå växer och behöver förstärkning av flera erfarna montörer för projekt i Skellefteå.

 

Om tjänsterna

I Skellefteå bedriver vi verksamhet inom främst värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar men vi har även kunder inom industrisegmentet. Vi har väldigt blandade entreprenader, allt från ROT-projekt till nyproduktion och varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Vem är du?

Vi söker i första hand dig som är utbildad/certifierad VVS-montör. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla hög kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

B-körkort är ett krav.

Meriterande: Heta Arbeten samt Säker Vatten. Svetskunskap.

Det här kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. I Skellefteå kommer du till en nyrenoverad och hemtrevlig lokal med centralt läge. För närvarande arbetar det 8 personer här.

På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:

  • Ny servicebil
  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånscykel
  • Hyra av egen fjällstuga, hus i Gällivare mm.

Intresserad? Skicka ett mail till patrik.kampeberg@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

 

Denna rekrytering sker helt genom filialchefen. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.