010-414 4000 info@ivab.com

Så jobbar vi

VVS-TJÄNSTER

från industri till nyproduktion

Inom VVS erbjuder IVAB produkter och lösningar inom alla branscher – från industrier och sjukhus till fastigheter, gruvor, kylanläggningar och nyproduktion. Med andra ord allt från värme till kyla, till små som stora projekt.

EXPERTKUNSKAP TILL

industrin

Våra kunskaper och resurser innebär att vi kan ta oss an alla storlekar på industriprojekt. Vi är ett stort arbetslag med duktiga och engagerade projektledare och medarbetare som besitter expertkunskap och dokumenterad svetskompetens inom rörledningsmontage med nästan alla typer av material.

GEDIGEN ERFARENHET OCH

yrkesstolthet

Vår verkstadspersonal har unik kompetens och klarar av att tillverka det mesta din verksamhet kan tänkas behöva. Vi har också gedigen erfarenhet och vana vid att hantera komplexa material som rostfritt, syrafast, duplex och hastelloy.

PROFFS PÅ AVLOPP

Med egen spolbil

Stopp i avloppet kan i vissa fall leda till olägenhet för hyresgäster och medarbetare. I norra Sverige kör vår spolbil och löser alla tänkbara avloppsproblem för bland annat företag, hotell, restauranger, industrier, kommuner och fastighetsägare.

SPRINKLERSYSTEM

för alla typer av behov
Läs mer
75 år efter starten är IVAB fortfarande ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster och produkter inom rörbranschen. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler till en mängd olika branscher och företag.

KUNDANPASSAD TILLVERKNING

av stålkonstruktioner

Med hjälp av dotterbolaget Norrländska Industri AB (NIAB) kompletterar vi verksamheten med tillverkning och kundanpassade stålkonstruktioner i alla former. Med en gedigen maskinpark och svetsare som är certifierade enligt ISO 9606-1 erbjuder vi även reparations – och underhållsarbete för industrin.

LEDANDE TILLVERKNING AV

produktionsverktyg

Nordtool AB grundades 1971 och blev en del av IVAB-koncernen 1977. Idag är Nordtool en ledande tillverkare av alla typer av produktionsverktyg för verkstads-, plåt-, bil- och plastindustrin. En position som nåtts genom konsekvent tro på välutbildad personal, en ständigt uppdaterad maskinpark och senaste CAD/CAM-teknikerna för konstruktion och produktion.