010-414 4000 info@ivab.com

Så jobbar vi

VI HAR INTE ALLT

men nästan!

 

Välkommen till vår butik

Under 70-talet byggde vi ut vår huvudanläggning i Piteå så att våra verkstads,- butik – och lagerlokaler utökades med 3000 kvadratmeter. Sedan dess har vi utvecklat samtliga verksamhetsområden. Idag är vi medlemmar i Sveriges största VVS-kedja, Comfort. Detta är en kvalitetsstämpel och innebär också att vi har ett stort utbud av produkter inom VVS. Vi stoltserar även med ett enormt lagerutrymme. Vi använder oss enbart av leverantörer och produkter av bästa kvalitet. Vi har de senaste produkterna men även reservdelar till mängder av äldre modeller.

Med helhetsgrepp om din badrumsrenovering

I vår butik kan du få hjälp med att rita upp och planera ditt badrum, som vi därefter gladeligen tar oss an och installerar. Genom goda samarbeten med snickare och elektriker ser vi till att vara den första kontakt du behöver för att få det badrum du önskar.

Vi har ett stort antal miljöer i vår butik där vi visar upp badrumsmöbler, duschar, bubbelbadkar  och WC-stolar. Vi har även ett stort sortiment av badrumstillbehör såsom frotté, duschdraperier, mattor, krokar, duschhyllor plus mycket annat. Vi har även spabad för utomhusbruk från den amerikanska leverantören Marquis.

Coronaanpassad shopping

Butiken är stor och luftig och det är inga problem att vistas tryggt och säkert här. Om du inte vill eller har möjlighet att besöka oss så kan du ringa in till oss på 010-414 40 23 eller maila till butiken@ivab.com så plockar vi ihop dina varor. Du kan enkelt göra betalningen via Swish och därefter hämta varorna utanför butiken. Är det något som behöver installeras kan du använda dig av vår tjänst Installerat & klart

Bubbla och njut året runt i ett SPA-bad

Fördelarna med bad i varmvatten är kända sedan länge. Med våra SPA-bad från Marquis kan du vara säker på att du köper ett bad av högsta kvalitet som hela familjen kommer älska. Baden finns i olika utföranden och tillval men gemensamt för alla SPA-bad är rengörignssystemet Constant Clean+ och massagesystem som arbetar med högt flöde istället för högt tryck. Vill du ha extra fokus på huden finns hudvårdssytemet Microsilk. Otroligt skönt resultat! 

I butiken kan du se utvalda bad, vill du se hela sortimentet och läsa om alla funktioner hittar du det hos vår leverantör Nordiska kvalitetspooler. Beställt bad hämtas i butiken. Vi kan även erbjuda hemkörning och avlastning med egen kranbil. Kontakta oss för pris och bokning.

ÖPPETTIDER

Mån-fre 9-17
Lördagar 9-13

Lagret har öppet vardagar 7-16

 

KONTAKTA OSS

Telefon: 010-414 40 23
E-post: butiken@ivab.com

 

BESÖK OSS

Backens affärsområde
Fläktgatan 11
941 47 Piteå

 

VI SOM JOBBAR I BUTIKEN:

Ingrid Westerberg, butikschef
Catrin Sjögren, butikssäljare
Krister Westerberg, lageransvarig