010-414 4000 info@ivab.com

Så jobbar vi

VI HAR INTE ALLT

men nästan!

 

Välkommen till vår butik

Under 70-talet byggde vi ut vår huvudanläggning i Piteå så att våra verkstads,- butik – och lagerlokaler utökades med 3000 kvadratmeter. Sedan dess har vi utvecklat samtliga verksamhetsområden. Idag är vi medlemmar i Sveriges största VVS-kedja, Comfort. Detta är en kvalitetsstämpel och innebär också att vi har ett stort utbud av produkter inom VVS. Vi stoltserar även med ett enormt lagerutrymme. Vi använder oss enbart av leverantörer och produkter av bästa kvalitet. Vi har de senaste produkterna men även reservdelar till mängder av äldre modeller.

Med helhetsgrepp om din badrumsrenovering

I vår butik kan du få hjälp med att rita upp och planera ditt badrum, som vi därefter gladeligen tar oss an och installerar. Genom goda samarbeten med snickare och elektriker ser vi till att vara den första kontakt du behöver för att få det badrum du önskar.

Vi har ett stort antal miljöer i vår butik där vi visar upp badrumsmöbler, duschar, bubbelbadkar  och WC-stolar. Vi har även ett stort sortiment av badrumstillbehör såsom frotté, duschdraperier, mattor, krokar, duschhyllor plus mycket annat. Vi har även spabad för utomhusbruk från den amerikanska leverantören Marquise.

Kampanj Vedum

20% rabatt på hela badrumssortimentet!

Är det dags att förnya i ditt badrum? Just nu har vi kampanj på hela badrums- och tvättstugesortimentet från Vedum. Kampanjen gäller 25 september – 8 november 2020 på beställningsvaror samt det vi har i utställningen. Kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

Välkommen in eller besök vedum.se för inspiration och hela sortimentet.

VÅRA ÖPPETTIDER

Mån-fre 08-17
Lör 9-13

Lagret öppnar klockan 07 på vardagar.

 

KONTAKTA OSS

Telefon: 010-414 40 23
E-post: butiken@ivab.com

 

BESÖK OSS

Backens affärsområde
Fläktgatan 11
941 47 Piteå

 

MEDARBETARE

Vi som jobbar i butiken är:
Ingrid Westerberg, butikschef
Catrin Sjögren, butikssäljare
Krister Westerberg, lageransvarig