010-414 4000 info@ivab.com

Om Infjärdens Värme

VÄLKOMMEN TILL

IVAB-familjen

Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrländska Industri AB (NIAB).

Vi är även medlemmar i Comfort-kedjan och erbjuder därigenom ett stort sortiment gällande badrumsinredningar och andra badrumsartiklar genom butiken i Piteå.

Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till cirka en halv miljard SEK.

VÅR FAMILJ VÄXER

hållbart

Från vår huvudanläggning i Piteå har vi vuxit till att idag även bestå av nio filialer, från Roknäs via Stockholm och ner till Hässleholm och Kristianstad. På så vis täcker vi hela Sverige med vår expertis. Tillsammans med dotterbolagen Nordtool och NIAB erbjuder vi både bredd och spets.

BROSCHYREN OM

IVAB

Även om vi har vuxit till att idag ha både affärsnätverk och kapacitet att leverera tjänster nationellt som internationellt har vi en stabil, hållbar och långsiktig tillväxt – precis som en familj ska fungera. Från oss kan du alltså alltid vänta dig en partner som sätter kvalitet och nära dialog i första rum, allt för att du i slutändan ska känna att IVAB är det självklara valet.

Mer om detta, och mycket annat, hittar du i denna broschyr. Trevlig läsning!

VD HAR ORDET

några nyckeltal

När jag ser den första annonsen som min morfar Folke och hans bror Arvid hade i Piteå-Tidningen den 30 juni 1947, där de högaktningsfullt skriver att de öppnar en rörledningsfirma imorgon, så är det svårt att inte bli stolt. Stolt över vad Folke och sedan hans barn åstadkom, och stolt över att vi i tredje generationen nu har fått ta över rodret.

Då jag från början är en ekonom kanske jag borde skriva ut några finansiella nyckeltal som koncernen har, kanske prata om vinstmarginal, soliditet eller kassalikviditet. Jag tänker istället bara nämna en siffra, 154. Det är nämligen så många guldklockor som IVAB-koncernen hittills har delat ut. Den siffran tycker jag säger mycket om IVAB. Att IVAB-koncernen är ett familjeföretag, ett företag där de anställda trivs och stannar kvar.

Är du intresserad av fler nyckeltal kan du kika i vår årsredovisning.
Hälsningar
Erik Nilsson, vd