010-414 4000 info@ivab.com

Om Infjärdens Värme

VÄLKOMMEN TILL

IVAB-familjen

Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrländska Industri AB (NIAB).

Vi är även medlemmar i Comfort-kedjan och erbjuder därigenom ett stort sortiment gällande badrumsinredningar och andra badrumsartiklar genom butiken i Piteå.

Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till cirka 600 MKr.

VÅR FAMILJ VÄXER

hållbart

Från vår huvudanläggning i Piteå har vi vuxit till att idag även bestå av 10 filialer, från Boden i norr till Kristianstad i söder. På så vis täcker vi hela Sverige med vår expertis. Tillsammans med dotterbolagen Nordtool och NIAB erbjuder vi både bredd och spets.

JUBILEUMSBILAGA OM

IVAB

Även om vi har vuxit till att idag ha både affärsnätverk och kapacitet att leverera tjänster nationellt som internationellt har vi en stabil, hållbar och långsiktig tillväxt – precis som en familj ska fungera. Från oss kan du alltså alltid vänta dig en partner som sätter kvalitet och nära dialog i första rum, allt för att du i slutändan ska känna att IVAB är det självklara valet.

Mer om detta, och mycket annat, hittar du i denna jubileumsbilaga. Trevlig läsning!

VD HAR ORDET

nytt men välbekant

IVAB grundades 1947 av Folke Westerberg och har genom åren kommit att bli ett rikstäckande företag med två dottterbolag och nästan 300 anställda, fortfarande med hjärtat på rätta stället och den familjära känslan intakt. 75 år och fyra VD:ar senare väljer IVAB-koncernen att anställa sin första externa VD, Mari Nilsson.

”När man känner glädje och värme och att man har roligt ihop så gör man oftast ett bra jobb som leder till bra resultat. Det var någonting som slog mig direkt när jag kom in här och det var främsta anledningen till varför jag fastnade för IVAB. 

Jag har kommit till ett anrikt familjeföretag och det är en uppgift som jag ödmjukt kommer göra mitt yttersta för att ta mig an. 

På IVAB trivs man och stannar kvar länge men vi behöver bli många många fler i hela landet, vilket gör att kompetensförsörjningen kommer vara ett av mina största fokusområden. Är du intresserad av att jobba hos oss, gå gärna in på vår karriärsida och läs mer.”

Hälsningar
Mari Nilsson, vd