010-414 4000 info@ivab.com

DIN KARRIÄR

Plats för utveckling

Om du vill jobba hos oss

Eftersom vår koncern är stor är vi alltid på jakt efter fler medarbetare. Har vi inget som passar just nu, får du gärna skicka ett mail och berätta mer om dig själv och vad du vill jobba med.

Se våra lediga tjänster
Mail för spontanansökan

För dig som går i skolan

Är du student och letar efter spännande examensjobb eller praktikplats? Hör av dig!

Studentsamarbeten

Följ oss i sociala medier

Håll dig uppdaterad i vårt arbete och ta del av nyheter i våra olika digitala kanaler.

Välkommen till oss

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av IVAB-koncernen. Här hamnar du i en trygg famn mitt bland det hårdaste av material, oavsett om du jobbar på tjänstemannasidan eller i vår produktion. För att bli det självklara valet behöver vi hela tiden förstärka företaget med drivna och duktiga människor. Såna som dig.

IVAB är ett familjeföretag som bedriver verksamhet inom VVS-branschen på 11 orter runt om i landet, från Piteå i norr till Kristianstad i söder. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden: VVS, industri, verkstad och sprinkler. I koncernen ingår också två dotterbolag: Nordtool och NIAB (Norrländska Industri AB).

IVAB-familjen

Även om vi är verksamma över 11 orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du kontaktar oss i Holmsund, Uppsala eller Köping.

Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.

Flera generationer av erfarenhet och kunskap

Det yttersta beviset på att IVAB-andan uppskattas är vår låga personalomsättning. Samtidigt erbjuder vi ett stort utrymme för praktik och lärlingsplatser. Detta innebär att vi både har gymnasiestudenter som tar sina första yrkessteg såväl som hantverkare med fem årtiondens erfarenhet av VVS-branschen arbetandes sida vid sida.

En kombination som skapar en arbetsplats med potential för enormt erfarenhetsutbyte och fortsatt personlig utveckling för samtliga generationer.

LEDIGA TJÄNSTER

Filialchef, Skellefteå

Filialchef, Skellefteå

Nu söker vi en framåt och positiv person som vill fortsätta driva vår VVS-filial i Skellefteå. Läs mer

Rörsvetsare till IVAB Industri, Piteå

Rörsvetsare till IVAB Industri, Piteå

Vill du jobba med dom bästa rörsvetsarna i landet? Nu söker vi dig som har erfarenhet av rörsvets och/eller svetsning av stora komplexa projekt för industrin. Läs mer

VS-montörer, Köping

VS-montörer, Köping

Till Köping söker vi certifierade montörer för varierande VVS-uppdrag, gärna boende i Örebrotrakten. Läs mer

Montörer och ledande VS-montör, Falkenberg

Montörer och ledande VS-montör, Falkenberg

Vi söker flera rörmokare och en ledande VS-montör som tillsammans med projektledaren Björn Dahl vill starta upp och driva verksamheten framåt. Vill du vara med på vår fortsatta resa? Tveka inte att söka redan idag! Läs mer

VS-montörer, Tierp

VS-montörer, Tierp

IVAB bedriver verksamhet inom VVS till både privatpersoner och företag. I Tierp är vi i behov av flera självgående montörer.  Läs mer

VS-montörer, Uppsala

VS-montörer, Uppsala

Våra uppdrag växer i Uppsala, därför behöver vi stärka upp filialen med en eller flera självgående montörer. Läs mer

VS-montörer, Hässleholm & Kristianstad

VS-montörer, Hässleholm & Kristianstad

Vill du jobba med blandade uppdrag i hela södra Sverige eller kanske i Köpenhamnsområdet? Välkommen att söka dig till kontoren i Kristianstad eller Hässleholm. Just nu har vi högtryck på jobb och söker flera erfarna VS-montörer. Läs mer

VS-montör, Sala

VS-montör, Sala

Vi söker en självgående montör för blandade uppdrag från filialen i Sala. Välkommen med din ansökan! Läs mer

VS-montörer, Boden

VS-montörer, Boden

Välkommen till vår nya filial i Boden. Nu söker vi flera rörmokare som vill vara med på resan framåt. Läs mer