010-414 4000 info@ivab.com

DIN KARRIÄR

Plats för utveckling

Om du vill jobba hos oss

Eftersom vår koncern är stor är vi alltid på jakt efter fler medarbetare. Har vi inget som passar just nu, får du gärna skicka ett mail och berätta mer om dig själv och vad du vill jobba med.

Se våra lediga tjänster
Mail för spontanansökan

För dig som går i skolan

Är du student och letar efter spännande examensjobb eller praktikplats? Hör av dig!

Studentsamarbeten

Följ oss i sociala medier

Håll dig uppdaterad i vårt arbete och ta del av nyheter i våra olika digitala kanaler.

Välkommen till oss

Vad roligt att du är intresserad av att bli en del av IVAB-koncernen. Här hamnar du i en trygg famn mitt bland det hårdaste av material, oavsett om du jobbar på tjänstemannasidan eller i vår produktion. För att bli det självklara valet behöver vi hela tiden förstärka företaget med drivna och duktiga människor. Såna som dig.

IVAB är ett familjeföretag som bedriver verksamhet inom VVS-branschen på 11 orter runt om i landet, från Piteå i norr till Kristianstad i söder. Verksamheten är indelad i fyra affärsområden: VVS, industri, verkstad och sprinkler. I koncernen ingår också två dotterbolag: Nordtool och NIAB (Norrländska Industri AB).

IVAB-familjen

Även om vi är verksamma över 11 orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du kontaktar oss i Holmsund, Uppsala eller Köping.

Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.

Flera generationer av erfarenhet och kunskap

Det yttersta beviset på att IVAB-andan uppskattas är vår låga personalomsättning. Samtidigt erbjuder vi ett stort utrymme för praktik och lärlingsplatser. Detta innebär att vi både har gymnasiestudenter som tar sina första yrkessteg såväl som hantverkare med fem årtiondens erfarenhet av VVS-branschen arbetandes sida vid sida.

En kombination som skapar en arbetsplats med potential för enormt erfarenhetsutbyte och fortsatt personlig utveckling för samtliga generationer.

LEDIGA TJÄNSTER

VS-montör Boden

VS-montör Boden

Välkommen till filialen i Boden. Nu söker vi flera rörmokare som vill vara med på resan framåt. Läs mer

VS-montör med svetslicens, Sala

VS-montör med svetslicens, Sala

IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler och värmepumpar till både privatpersoner och företag. Nu söker vår filial i Sala montör med svetslicens. Läs mer

VS-montör, Sala

VS-montör, Sala

Vi söker en självgående montör för blandade uppdrag från filialen i Sala. Välkommen med din ansökan! Läs mer

VS-montörer, Holmsund Umeå

VS-montörer, Holmsund Umeå

Nu behöver vi stärka upp vår filial i Holmsund med flera montörer för arbeten i Umeå med omnejd. Läs mer

Sprinklermontör, Uppsala

Sprinklermontör, Uppsala

Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter montörer som vill vara med på resan framåt. Läs mer

Projektingenjör, Uppsala

Projektingenjör, Uppsala

Vill du vara med och driva några av Mälardalens roligaste sprinklerprojekt? Nu söker vi en projektingenjör till kontoret i Uppsala. Läs mer

VS-montörer, Boden

VS-montörer, Boden

Välkommen till filialen i Boden. Nu söker vi flera rörmokare som vill vara med på resan framåt. Läs mer