010-414 4000 info@ivab.com

VS-montörer, Holmsund Umeå

VS-montörer, Holmsund Umeå

VS-montörer, Holmsund Umeå
IVAB bedriver verksamhet inom värme & sanitet. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Holmsund med flera montörer för arbeten i Umeå med omnejd. Vi har väldigt blandade entreprenader, allt från ROT-projekt, service till nyproduktion.

 

Varje uppdrag genomför du enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, konsulter, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, landsting och kommuner.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad VS-montör.
Du ska ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalitét på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla. B-körkort är ett krav.

Följande är meriterande: Heta Arbeten och Säker Vatten samt svetskunskap.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett familjeföretag som har 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. I Holmsund kommer du till en hemtrevlig lokal med centralt läge. Stämningen och känslan på filialen är mycket fin och familjär, precis som vi vill ha det. 

Från kontoret i Holmsund jobbar vi med exempelvis rördragningar, badrumsinstallationer och värmesystem för privatkunder, företag och ramavtalskunder i hela Umeåregionen. Våra duktiga rörmokare utför även reparationer och service på allt inom VVS och värmepumpar. Läs mer om oss här. 

På IVAB erbjuder vi även förmåner såsom:

  • Friskvårdsbidrag
  • Förmånscykel
  • Företagshälsovård och hälsoundersökningar
  • Hyra av egen fjällstuga mm.

Även om vi är verksamma på tio orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet. Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.

Intresserad?
Ring, kom förbi kontoret eller skicka ett mail till olof.nyman@ivab.com så tar vi det därifrån. Urval och tillsättning sker löpande så tveka inte för länge. Tjänsterna är på heltid och tillsvidare.

Inför rekryteringsarbetet har IVAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. Inom VVS är vi knutna till den rikstäckande VVS-kedjan Comfort. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 600 MSEK.