010-414 4000 info@ivab.com

IVAB välkomnar ny filialchef i Köping

IVAB välkomnar ny filialchef i Köping

IVAB välkomnar ny filialchef i Köping
Filialen i Köping har funnits sedan 1968 och jobbar främst med VVS till privatpersoner och företag och har 16 anställda. Nu ansluter Jari Asu Ahlin som ny filialchef.

 

Karriären startade som VS-montör men har sedan dess haft olika roller nästan uteslutande inom rörbranschen. Senast som filialchef på Bravida i Strängnäs.

“Förutom att jobba med utvecklingsfrågor och förtydliga vårt erbjudande i Köpingtrakten, så kommer fokus den närmaste tiden ligga i att få in bättre rutiner i projekten samt utöka vår serviceavdelning Vi har en hög kompetens bland personalen och det är viktigt att alla jobbar mot samma mål”, säger Jari.

“För mig och för IVAB känns det otroligt roligt att välkomna Jari med sin erfarenhet från branschen. Jag tror att han kan bidra mycket på flera plan i vår organisation och ser fram emot utvecklingen i Köping tillsammans med övriga”, säger Mari Nilsson, VD.

Fritiden ägnar han gärna hemma i Kungsör åt dykning, barn, trädgård och flyga flygplan.

Kontakta Jari

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrländska Industri AB (NIAB).