010-414 4000 info@ivab.com

IVAB välkomnar ny platschef i Holmsund

IVAB välkomnar ny platschef i Holmsund

IVAB välkomnar ny platschef i Holmsund

 

2013 startades filialen i Holmsund (tidigare Holmsunds Rörservice) och har sedan dess vuxit till att bli en av de större VVS-firmorna i Umeåregionen med totalt 16 anställda. Nu ansluter Andreas Abrahamsson, 30, som platschef för filialen.

– Även om IVAB har funnits väldigt länge så är min känsla att IVAB har en mycket spännande tid framför sig. 

Andreas Abrahamsson är både väl förberedd och taggad på sin nya utmaning:

– Efter gymnasiet där jag läste till licenssvetsare började jag som företagslärling på ett VVS-företag i Umeå. Efter några år som VVS-montör ville jag ha mer ansvar, vilket gjorde att jag provat jobba både som ledande montör, projektledare och serviceledare innan det var dags för nästa steg i karriären. Att gå från jobbet som ledande montör där jag ansvarat över två personer till ett helhetsgrepp om en hel filial, känns både väldigt roligt och lite skrämmande. Förutom att jobba med utvecklingsfrågor och förtydliga vårt erbjudande i Umeåregionen, så är mitt största mål den närmaste tiden att ha en verksamhet där folk trivs och vill stanna kvar. Och att ha en grupp där alla strävar mot samma mål. 

Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 9 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrländska Industri  AB (NIAB).

– Vi är jätteglada att få Andreas till oss. Han har branschvana, är driven och vill utveckla sitt ledarskap hos oss. Det kan ju inte bli bättre! avslutar Erik Nilsson, VD.

Kuriosa om Andreas: Under tonårstiden tävlade han mycket i datorspel och kan titulera sig som europeisk mästare i spelet Day of Defeat. Även utsedd till Europas bästa spelare ett år.