010-414 4000 info@ivab.com

Välkommen Rick Esberg, ny filialchef i Boden

Välkommen Rick Esberg, ny filialchef i Boden

Välkommen Rick Esberg, ny filialchef i Boden

Rick Esberg tar över som filialchef i Boden, han har tidigare jobbat på bland annat ISS Transport och Corvara.

Rick bor i lägenhet i Luleå och har tre utflugna barn. På fritiden läser han mycket, reser gärna och tittar på idrott. Kuriosa: Rick har tidigare bott granne med vår VD Mari.

Rick gillar utveckling och söker sig ofta till nya saker, därav sökte han detta jobb där han hoppas att han kan tillföra mycket med sin erfarenhet. 

“Ser med spänning fram emot att Rick ska börja hos oss. Han kommer med ett tryggt ledarskap och erfarenhet från nätverkande och försäljning. Det är en fördel i en sprudlande marknad som Boden är idag”, säger VD Mari Nilsson.

Värt att tillägga är att vår tidigare filialchef i Boden, Simon Olsson, har tagit en ny tjänst i företaget och håller numera till i Holmsund som filialchef.

Stort välkommen Rick.

Om IVAB

Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrländska Industri  AB (NIAB).