010-414 4000 info@ivab.com

Filialchef, Boden

Filialchef, Boden

Filialchef, Boden
Är du en nätverkande person som vill driva och utveckla en etablerad filial inom VVS? Har du erfarenhet från installation eller byggbranschen och vill arbeta med att driva affärer och projekt? I så fall kan rollen som filialchef på IVAB i Boden vara din nästa utmaning!

 

Om tjänsten
På IVAB i Boden har vi en blandning av arbeten, allt från små serviceuppdrag till ROT-projekt och nyproduktion. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, kommuner fastighetsägare och fastighetsförvaltningsbolag inom Boden med omnejd.

I arbetsuppgifterna ingår:
• Personal, budget och verksamhetsansvar
• Arbetsmiljöansvar och brandskyddsansvar
• Hantering av förfrågningar samt lämna anbud
• Ansvar för att rekrytera, introducera och utveckla personal
• Kvalitets- och miljöarbete – enligt ISO 9001 och 14001
• Övergripande ansvar för drift och underhåll av bland annat lokaler och bilpark
• Att driva ekonomifrågorna på projekten
• Dagligen vara aktiv i styrningen och planeringen av servicemontörer
Som Filialchef tillhör du ett team med 16 montörer och 3 tjänstemän. Du har personal- samt resultatansvar och rapporterar till VD.

Om dig
Vi söker dig som vill vara med att skapa nya affärsmöjligheter och driva projekt framgångsrikt. Du blir filialens ansikte utåt och skapar nya affärer samt leder dessa från start till mål. Har du tidigare arbetat som platschef, projektledare eller serviceledare är det till din fördel.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är en kommunikativ ledare. Du inspirerar andra genom ditt engagemang, ser möjligheter och motiveras av att få utveckla och coacha ett team till framgång. Vidare ser vi att du trivs i en utåtriktad nätverkande roll där du framgångsrikt driver affärer.
Vi tror att du har någon sorts ledarerfarenhet med dig samt erfarenhet från området VVS, bygg eller installation. Ett etablerat kontaktnät inom branschen är viktigare än utbildning, någon specifik utbildning är ej ett krav. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi ser att du har goda datorkunskaper och är en van användare av Excel.

Vad vi kan erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har mer än 70 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Sverige samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. Även om vi är verksamma över tio orter i Sverige präglas alla våra filialer av samma familjära lagkänsla. Det spelar alltså ingen roll var du befinner dig i landet. Du kommer alltid bli bemött av samma IVAB-anda, oavsett om du kontaktar oss i Holmsund, Köping eller Sala. Det är en anda som kan beskrivas med tre ord: engagemang, långsiktighet och prestigelöshet.
Vår organisation är platt och bjuder in till stor handlingsfrihet. Vi vill att alla våra anställda ska ta initiativ och komma till tals. Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas, både som människa och inom din karriär. Hos IVAB möts du av en intressant vardag, med målet att utveckla smartare lösningar för morgondagen.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 500 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, flera filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag. Läs gärna mer om oss här: https://www.ivab.com/

Om anställningen
Du kommer att anställas som Filialchef där anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt eller efter överenskommelse.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Adecco. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Marcus Berg på tel. 073-684 70 97 eller marcus.berg@adecco.se
Skicka din ansökan på adecco.se

Sista ansökningsdag: 2024-05-10

Välkommen med din ansökan!