010-414 4000 info@ivab.com

Hållbarhetssamordnare, Piteå

Hållbarhetssamordnare, Piteå

Hållbarhetssamordnare, Piteå
Vill du vara med och utveckla och förbättra miljö-, kvalitet- och hållbarhetsarbetet i ett familjeägt bolag? 

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som hållbarhetssamordnare kommer du hjälpa och stötta miljö- och kvalitetssamordnaren att leda och säkerställa att organisationen uppfyller hållbarhetskraven i CSRD samt att implementera och underhålla relevanta system och processer. I tjänsten ingår också att utbilda, informera och vara ett stöd till personalen i kvalitets-, miljö- och hållbarhetsfrågor, samt främja medvetenheten om hur arbetet påverkar dessa områden.

I dina uppgifter ingår att jobba med förbättringar och effektiviseringar, uppdatera rutiner, genomföra interna och externa revisioner samt höja hela organisationens kompetens inom kvalitetskrav och hållbarhetsmål. Initialt kommer tjänsten ha stor fokus på att implementera ett strukturerat hållbarhetsarbete med fokus mot CSRD. 

 

Din profil
Vi söker dig som har starka analytiska färdigheter och förmåga att dra slutsatser från data. Vi ser att du är lyhörd, pedagogisk och har erfarenhet av att driva utveckling framåt med ett utpräglat kundfokus för bästa kvalitet. 

Som person är du drivande, kommunikativ och har ett prestigelöst sätt. Du inspireras av att fungera bollplank för personalen i kvalitets- och hållbarhetsfrågor. Vi ser också att du har förmågan att motivera, skapa engagemang och delaktighet bland dina medarbetare. Självgående, strukturerad och handlingskraftig är viktiga egenskaper för att trivas i rollen.

Vi ser att du är en passionerad och resultatorienterad person med starka ledaregenskaper i en kombination av teknisk kunskap, organisatorisk förmåga och goda kommunikationsfärdigheter.
Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vår kultur
På IVAB arbetar vi effektivt, hållbart och långsiktigt. Vi har en lång och gedigen erfarenhet och kunskap inom branschen. För oss är det viktigt att ta ansvar för att våra affärer följer de regler och lagar som finns, både lokalt och globalt. Vi håller en ekonomi i balans där våra leverantörer och kunder kan känna sig trygga i att vi bedriver ett trovärdigt företagande.

Vi har en varm och familjär kultur och gör många trevliga aktiviteter tillsammans, både på och utanför jobbet. Det är högt i tak och korta beslutsled.

På IVAB värderar vi en god arbetsmiljö och det är viktigt för oss att du har en bra balans mellan arbetsliv och fritid.

Låter det intressant?
Ansök genom att skicka ett mail till jobb@ivab.com (märk din ansökan med Hållbarhetssamordnare) senast 14 april. Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden.

Vi ser fram emot din ansökan!

Det här är IVAB-gruppen
Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, rörsvets och industrimontage, egen tillverkning i plåtverkstad samt sprinklerinstallationer. Vi utför total- och utförandeentreprenader med uppdragsgivare inom bygg och industri samt även butiksförsäljning och installationer till privatpersoner.

Koncernen består av 10 filialer från Boden i norr till Kristianstad i söder samt dotterbolagen Nordtool och NIAB. Nordtool ligger i Öjebyn och arbetar främst med skärande bearbetning av produkter i stål. På NIAB (Norrländska Industri AB) arbetar man med tillverkning och montage av stålkonstruktioner. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till cirka 600 MKr.

Inför rekryteringsarbetet har IVAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.