010-414 4000 info@ivab.com

Så jobbar vi

SÄNK DINA ENERGIKOSTNADER

med en luft-vattenvärmepump

Värm ditt hem med utomhusluft

Med en luft/vattenvärmepump håller du ditt hem varmt under årets kalla månader och svalt under sommaren. Genom att omvandla energin från utomhusluften, sänker du dina energikostnader på ett miljövänligt sätt, samtidigt som du skapar ett behagligt inomhusklimat. Oavsett vilken typ av bostad du har eller hur stort du bor, hittar vi en klimatlösning som är anpassad efter dina behov. Från våra kontor i Hässleholm och Kristianstad gör vi service och installationer runtom i hela norra Skåne.

Vi är återförsäljare av luft/vattenvärmepumpar från Samsung. Nedan har vi tagit fram två pumpar som passar de flesta ändamål. Kontakta oss eller läs mer på Samsungs hemsida om du är nyfiken på fler modeller.

Samsung EHS Mono HT Quiet

Modell 080 och 012

EHS Mono HT Quiet är en högtempererad, tystgående värmepump som är perfekt för de flesta bostäder och fastigheter. Den kombinerar avancerade funktioner med ny teknik för hög vattentemperatur och låg ljudnivå och är dessutom lätt att installera och underhålla.

Samsung EHS Split

Modell 060 och 090

EHS Split ger effektiv prestanda oavsett årstid. Uppvärmningen optimeras efter faktisk driftstemperatur, vilket ger effektivare funktioner och miljövänligare egenskaper.

IVAB serviceabonnemang

Om det är svårt att komma ihåg när den senaste servicen gjordes, kan du välja vårt serviceabonnemang. Då behöver du inte göra någonting utan vi kontaktar dig vartannat år när det är dags för service.

Abonnemanget har ingen bindningstid och du avslutar det när du vill genom att maila eller ringa oss. Och du betalar bara efter att vi har utfört servicen. Smidigt va!

Vad ingår i en service?

Vid service av värmepump ingår helt enkelt en ordentlig genomgång av din värmepump, både utedelen och innedelen. Pumparna rengörs på djupet och dess funktioner kontrolleras och optimeras:

• Rengöring på djupet
• Komponenternas funktion kontrolleras
• Kontroll av kompressor och köldmediemängd
• Kontroll av funktion för värme och kyla
• Effektmätning i värme- och kylläge