010-414 4000 info@ivab.com

Sprinklermontör, Uppsala

Sprinklermontör, Uppsala

Sprinklermontör, Uppsala
IVAB har lång erfarenhet av sprinklerinstallationer runt om i landet och blev nyligen en egen avdelning uppdelat på två regioner. I syd utgår du från kontoret i Uppsala men vi har projekt runtom i hela landet. Till vår renodlade och helt nya sprinkleravdelning söker vi nu efter montörer som vill vara med på resan framåt.

 

Om tjänsten
Som sprinklermontör hos oss på IVAB arbetar du antingen som servicemontör eller installationsmontör inom olika typer av projekt och verksamheter såsom industri, logistik, affärslokaler, sjukhus och andra offentliga lokaler. Du installerar även boendesprinkler i olika typer av boendemiljöer. Det rör sig i huvudsak om vattensprinkler men kan även vara system där skuminblandning sker. Arbetet utförs främst i mälardalen men resor till annan ort kan förekomma.
Installationer utförs både i nyproduktion och i befintliga verksamheter under drift.
Som sprinklermontör utför du också service och underhållsarbeten på befintliga sprinkleranläggningar.

Vem är du?
Vi söker främst dig som har viss erfarenhet från sprinklerinstallationer, men framförallt är du självgående och kvalitetsmedveten. För att trivas på IVAB ska du ha ambition och vilja att utveckla dina kunskaper. Du är glad och trevlig, trivs i grupp och har en god samarbetsförmåga. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalité på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer till kunder och beställare.

Krav: B körkort.
Meriterande: Heta arbeten. Säker vatten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har över 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi, låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. Här ser vi oss som en familj där vi ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och uppmuntrar till personlig utveckling. Eftersom koncernen är stor finns det även goda karriärmöjligheter för dig som vill prova något annat.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Efter överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Uppsala med omnejd, resor förekommer

Intresserad? Skicka ett mail till Rasmus och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Inför rekryteringsarbetet har IVAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med rekryteringsföretag, mediesäljare och liknande.

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Koncernen är miljö- och kvalitetscertifierad, har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.