010-414 4000 info@ivab.com

Vi hälsar Kent Öhman välkommen – ny VD på Nordtool

Vi hälsar Kent Öhman välkommen – ny VD på Nordtool

Vi hälsar Kent Öhman välkommen – ny VD på Nordtool
För att fortsätta Nordtools tillväxtresa har vi anställt Kent Öhman som ska leda bolaget mot nya mål.

 

Cirkeln sluts för Kent Öhman som tidigt i arbetslivet jobbade på Nordtool i tio års tid, där han fick prova de flesta maskiner som CNC-operatör. Efter Nordtool började han på Piteå Transport AB, vilket han senare drivit tills 2023. Livet som pensionär får vänta när utmaningen att ta vid VD-rollen på Nordtool dök upp. “Det känns jättekul att få bidra till det härliga gänget på Nordtool”, säger han.

”Jag tycker att detta ska bli otroligt spännande och intressant. Jag tror Kent är helt rätt person tillsammans med övriga på Nordtool att ta detta vidare till nästa nivå och ser fram emot ett fint och utvecklande samarbete.” säger Mari Nilsson, VD på IVAB. På fritiden är det jakt som står högst upp på listan för Kent, allt mellan vildsvin, kronhjort och ripa jagas. Varmt välkommen Kent!

 

Om NIAB Nordtool AB startade sin bana 1971 med tillverkning av träkuttrar inom Sandvik-företagen. 1977 köptes vi av AB Infjärdens Värme (IVAB) och har varit ett av deras dotterbolag sedan dess. Vår verkstad och kontor ligger i Öjebyn men vi har kunder i hela landet. Vi är ISO- och miljöcertifierade och arbetar främst med nytillverkning och reparation av verktyg, maskindelar och avancerade komponenter i bland annat stål, gjutjärn och aluminium. Vi är ett stabilt och expansivt företag med kunnig personal, hög teknisk kompetens och många uppdragsgivare inom flera olika branscher.