010-414 4000 info@ivab.com

VS-montör med svetslicens, Sala

VS-montör med svetslicens, Sala

VS-montör med svetslicens, Sala
IVAB bedriver verksamhet inom värme, sanitet, sprinkler, värmepumpar/växlare till både privatpersoner och företag. Nu behöver vi stärka upp vår filial i Sala med en industrirörmontör.

 

Om tjänsten
På Sala-filialen har vi väldigt blandade arbeten, allt från mindre servicejobb till större projekt. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kontrollanter och leverantörer. Våra kunder är bland annat privatpersoner, byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, energibolag och kommuner.

Du kommer i huvudsak jobba med svets/montage samt servicearbeten. Så det är viktigt att du är mångsidig och flexibel. Arbete utförs mestadels i Boliden Garpenberg men även uppdrag i Sala, Avesta, Västerås

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad/certifierad Industrirör-montör med några års erfarenhet, meriterande är även VS kunskap. Det är viktigt att du är självgående. För att trivas på IVAB ska du ha ambition att vilja utveckla dina kunskaper och du har lätt för att kommunicera. Du är glad och trevlig, sätter kunden i fokus och har en god samarbetsförmåga, både internt och med kunden. Som person är du strukturerad, noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att lösa problem. IVAB strävar alltid efter att hålla högsta kvalitet på utfört arbete och att bibehålla långsiktiga relationer både till kunder och beställare, därför är det viktigt att du har hög servicekänsla.

Krav:

  • Svetslicens TIG Rostfritt/svart
  • Heta Arbeten
  • B-körkort

Meriterande:

  • Svetslicens MMA
  • Lift/Fallskydds utbildning
  • VVS kunskaper
  • Säker Vatten
  • SAFE Construction

Det här kan vi erbjuda dig
Vi erbjuder dig möjligheten att få växa med ett företag som har mer än 75 års erfarenhet i branschen. IVAB har en stabil ekonomi och kompletterande verksamheter såsom mekanisk verkstad, industriavdelning som utför installationer runt om i Norden samt dotterbolag inom bl.a. stålkonstruktion. IVAB har låg personalomsättning och stor trivsel bland medarbetarna. På Sala-filialen kommer du till ett gäng där tjänstemän och montörer arbetar tätt tillsammans i en trevlig och familjär atmosfär.

Intresserad? Skicka ett mail med CV  till kent.folkesson@ivab.com och berätta lite mer om dig själv. Urval och tillsättning kommer att ske löpande så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Anställningsomfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående eller enligt ö.k
Anställningsform: Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån
Tjänstgöringsort: Boliden Garpenberg

Om IVAB
IVAB grundades 1947 i Sjulnäs utanför Piteå och drivs idag av tredje generationen. Verksamheten kan delas upp i fyra delar; verkstad, industri, VVS och sprinkler. Inom VVS är vi auktoriserade vvs-, sprinkler- och gasinstallatörer. IVAB-koncernen har ca 300 anställda och en årlig omsättning på ca 600 MSEK. Vi består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Tillsammans står vi redo att möta dagens och morgondagens krav på ett väl fungerande företag.