010-414 4000 info@ivab.com

Vi välkomnar vår nya ekonomichef Monika Nordlund

Vi välkomnar vår nya ekonomichef Monika Nordlund

Vi välkomnar vår nya ekonomichef Monika Nordlund

Eftersom att det blev ett glapp på några månader sedan vår förre ekonomichef slutade så känns det extra roligt att Monika Nordlund nu i juni tillträder som ny ekonomichef för IVAB.

Monika bor i Roknäs utanför Piteå, bara någon kilometer bort från där IVAB startades för snart 80 år sedan.

Hon har arbetat med ekonomi i olika former i många år. De senaste fem åren har hon arbetat som ekonomichef för Install i Piteå och före det har hon bla ett förflutet som ekonomichef på Pite Havsbad Group.

Monica tackade ja till jobbet på IVAB för att det lät som en spännande utmaning och en trevlig arbetsplats.

Tillsammans med hennes man har de fyra vuxna barn och fem barnbarn. Ridsport har varit hennes största intresse men tillbringar numera gärna fritiden tillsammans med familjen vid stugan i Arjeplog.

“Jag tycker att det känns jättekul att Monika börjar hos oss, dels för att hon har en erfarenhet som kommer att bidra i vår utveckling men också för att Monikas underbara personlighet kommer att komplettera vår ledning på IVAB”, säger VD Mari Nilsson.

Stort välkommen till dig, Monika.

Om IVAB

Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 10 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrländska Industri  AB (NIAB).