010-414 4000 info@ivab.com

Vi välkomnar Zandra Klasson i rollen som marknads- och kommunikationsansvarig

Vi välkomnar Zandra Klasson i rollen som marknads- och kommunikationsansvarig

Vi välkomnar Zandra Klasson i rollen som marknads- och kommunikationsansvarig

 

Efter 74 år utan en liknande roll i bolaget anställer vi Zandra Klasson som marknads- och kommunikationsansvarig. Tidigare har tjänsten köpts in externt, men nu rekryterar man istället Zandra på heltid för att hon ska kunna ta en större och mer strategisk roll inom koncernen.

Närmast kommer Zandra från tjänsten som projektledare och social media manager på Norr Media, där hon bland annat haft IVAB-koncernen som kund och hjälpt till med alltifrån nya hemsidor till vår nya grafiska profil. Tidigare har hon jobbat som digital strateg och kommunikatör på Piteå-Tidningen och digitalbyrån In The Cold.

För mig som älskar kommunikation är IVAB ett otroligt spännande företag och roligt varumärke att arbeta med. Och eftersom mycket av grundarbetet redan är gjort kan jag nu fortsätta på inslagen väg med det operativa, tex att synas mer i sociala medier, men även rikta mer fokus på det strategiska arbetet med att utveckla och underhålla IVABs position internt och externt. Tjänsten är koncernövergripande vilket innebär att jag även kommer arbeta med Nordtool och NIABs varumärken.

– Trots att IVAB är ett stort företag med flera olika affärsområden och två dotterbolag, har vi väl inte riktigt behövt prioritera en sån här roll genom åren. Men i kombination med att hela koncernen ska växa och det fortlöpande arbetet med kommunikationen i bolagen måste fortsätta, ökar också behovet av en person som kan hålla ihop allt. Eftersom Zandra har lärt känna oss i två år känns det helt naturligt att det är hon som börjar. Förutom att hon har hög kompetens inom kommunikation, digital marknadsföring och affärsutveckling så har hon också en härlig framåtanda, vilket är något vi behöver säger Erik Nilsson, VD

– Jag kan inte annat än hålla med, vi skriver ju lite historia här. Att jag blir första personen på den här positionen efter 74 år känns coolt! Det är inte varje dag en sån här möjlighet dyker upp och eftersom IVAB har varit ett fantastiskt fint företag att samarbeta med under dessa två år, var det nästintill omöjligt att inte tacka ja till erbjudandet. Jag känner mig hedrad och ser fram emot att få bli en del av gemenskapen och denna härliga ”familj”, avslutar Zandra.

Ni kommer hitta henne på huvudkontoret i Piteå från och med den 8 mars.