010-414 4000 info@ivab.com

IVAB öppnar filial i Boden

IVAB öppnar filial i Boden

IVAB öppnar filial i Boden
Med befintliga kunder både inom industrisegmentet och för att möta den ökade efterfrågan på VVS-tjänster etablerar IVAB en ny filial i Boden nu i sommar. Flera rekryteringar att vänta.

 

Vi tror på Boden. Det händer mycket där just nu och de kommande åren ser positiva ut. Geografiskt sett är det perfekt, det är nära huvudkontoret i Piteå och vi kommer närmare befintliga projekt och kunder som bland annat gör att pendlingen för montörerna i Piteå minskar, säger Mari Nilsson, VD och fortsätter:

Här har man chansen att vara med om något helt nytt och kommer ha stora möjligheter att påverka sitt eget arbete och uppdrag. Vi har en del uppdrag inom VS-entreprenader och sprinklerinstallationer och nu siktar vi på att växa på alla håll, både mot företag och privatpersoner.

Arbetet med etableringen är i full gång. Lokalerna är ljusa och fräscha med trevliga personalutrymmen, och ligger centralt till. Simon Olsson, senast från rollen som VS-montör på Johanssons Rör, påbörjade sin nya tjänst som filialchef på IVAB för drygt en månad sedan.

För mig som ny känns det som helt rätt företag att göra den här resan med, det finns en enorm kompetens och fin uppbackning från huvudkontoret. Tillsammans ska vi nu fokusera på att dels göra bra jobb, men även att hitta engagerade och duktiga VS-montörer som vill vara med och bygga upp detta från grunden. Vi har precis anställt vår första rörmokare och söker fler som vill är sugna på att prova något nytt. Förutom VS och sprinkler så har IVAB en imponerande industriavdelning också så det finns alla möjligheter att växa även på det området, säger Simon.

 

Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeägt rikstäckande installations- och serviceföretag inom rörbranschen. Vi levererar lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå, 11 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och NIAB. Koncernen har ca 300 anställda och den årliga omsättningen uppgår till ca 600 MSEK.