010-414 4000 info@ivab.com

IVAB-stipendiater 2023

IVAB-stipendiater 2023

IVAB-stipendiater 2023
För andra året i rad delas IVABs stipendie ut till elever på Strömbackaskolans program industrirör, VVS och svetsteknik.

 

Vår bransch som så många andra, står inför en stor utmaning med att klara kompetensförsörjningen med duktig och välutbildad personal. Med stipendiet vill vi uppmärksamma framtiden i rörbranschen som verkligen är en framtidsbransch. Oavsett om du jobbar som rörmokare eller rörsvetsare. Sedan många år tillbaka har vi ett nära samarbete med VVS- och svetsutbildningarna på Strömbackaskolan, som vi anser är en av landets bästa utbildningar.

I år är det Filip Antman, svetsteknik, Willy Pettersson, industrirör och Hugo Sandberg, VVS som får stipendiet för väl utförda år på gymnasiet samt goda insatser från praktikerna.


Hugo Sandberg, VVS- och fastighetsprogrammet och Willy Pettersson, Industrirör, tillsammans med IVAB:s prisutdelare Anders Westerberg.


Filip Antman, svetsteknik.

Även IVABs dotterbolag Nordtool delar ut ett stipendie till en elev på industritekniska programmet med inriktning produkt- och maskinteknik.