010-414 4000 info@ivab.com

Patrik Kämpeberg ny filialchef i Skellefteå

Patrik Kämpeberg ny filialchef i Skellefteå

Patrik Kämpeberg ny filialchef i Skellefteå
Filialen i Skellefteå öppnades sommaren 2021 och har haft en flygande start med stora projekt till fastighetsbranschen och de nya industrierna. Från och med 1 maj välkomnar vi Patrik Kämpeberg som ny chef över filialen. 

 

Patrik kommer närmast från rollen som projektledare där han bland annat haft hand om projektet på nya Slurryfabriken, installationer på Northvolt samt bostadsbyggen åt NCC, Nåiden Bygg och Contractor.


– Att gå från jobbet som projektledare till ett helhetsgrepp om en hel filial känns både roligt och utmanande. Förutom att jobba med utvecklingsfrågor och förtydliga vårt erbjudande i Skellefteåregionen, så är mitt främsta mål den närmaste tiden att ha en verksamhet där folk trivs och vill stanna kvar. Nu finns även tid att fokusera mer på erbjudandet mot privatmarknaden så det känns roligt,
säger Patrik.


Patrik har lång erfarenhet av VS-yrket då han jobbat både som montör på IVAB i Piteå och arbetsledare på Stockholms Rörexpress innan han började som projektledare i Skellefteå för ett år sedan. 


– Just nu jobbar det 7 montörer och rörsvetsare men tanken är att vi ska växa på sikt. Vi vill ha ett välkomnande och familjärt klimat och här har vi verkligen alla möjligheter att forma vår egen kultur, säger Patrik.

 

– Rollen som filialchef är ganska komplicerad och utmanande men Patrik har gjort imponerande framsteg som projektledare med allt vad det innebär. Han är omtyckt av både medarbetare och beställare. Det är en roll man växer in i och jag känner mig trygg i att Patrik är rätt person, säger Per Andersson som innehaft rollen sedan 2021. 

 

– På IVAB är det viktigt att vi får behålla kompetensen och att personalen känner att dom kan utvecklas. Nu när Per går vidare ville vi ge Patrik denna chans. Att både Patrik och Johan Karlsson i Tierp erbjuds tjänsterna som filialchefer är därför självklart för oss, säger Mari Nilsson, VD.


Om IVAB
Infjärdens Värme AB är ett familjeföretag som levererar rikstäckande tjänster inom rörbranschen till både företag och privatpersoner. Vi erbjuder totalentreprenader och enskilda lösningar inom VVS, industri, verkstad och sprinkler. IVAB-koncernen består i dagsläget av huvudkontoret i Piteå med tillhörande butik, 11 filialer runt om i landet samt dotterbolagen Nordtool AB och Norrländska Industri AB (NIAB).